1 2 3

  1 2 3 - Klæd dig i lag - 2017
  Fri, 09 Jun 2017
  Tæl til tre, når du klæder dig på til arbejdsdagen
  1 Hold dig tør 2 hold dig varm 3 beskyt dig mod vejret

  Kombiner lagene efter omgivelsernes temperatur og dit fysiske aktivitetsniveau.
  At holde varmen er ikke altid et spørgsmål om at iklæde sig den tykkeste jakke, man kan finde. Det handler om at vælge det rigtige tøj fra inderst til yderst.

  1 - Hold dig tør

  Komfort ved høje temperaturer

  Disse produkter giver dig en god og behagelig regulering af kropstemperaturen – selv i varme arbejdsomgivelser og når du er fysisk aktiv. Stoffet er svedtransporterende, tørrer hurtigt og har fået en antibakteriel efterbehandling, der hæmmer dannelsen af lugt.

  2 - hold dig varm

  Hvor mange lag har du brug for?

  I overgangsperioden kan du ofte nøjes med to lag – det svedtransporterende og det isolerende. Termojakken i MASCOT® ADVANCED med dens isolerende CLIMASCOT®-fór er det oplagte valg, når du leder efter en let og blød overgangsjakke – lag 2. Bliver det rigtigt koldt, fungerer termojakken takket være fórets lave massefylde og unikke komposition exceptionelt godt som isolerende mellemlag.

  3 - beskyt dig mod vejret

  Ultimativ beskyttelse mod vind og vejr

  Det yderste lag skal være åndbart, så fugten fra kroppen ledes ud. Desuden skal det være vindtæt og vandtæt eller vandafvisende. Hvis du kun skal have én jakke, så er en skaljakke det oplagte valg. Den beskytter dig mod vind og nedbør, mens du selv kan justere temperaturen med ét eller flere isolerende lag inden under.