Ny jakke kombinerer stretch og styrke

  STRETCH Jakke - 2017 Presse
  Tue, 03 Oct 2017
  MASCOT lancerer en helt tynd og let stretchjakke. Jakken er lavet af et nyudviklet firevejs stretch-materiale, som tilmed er ekstremt stærkt og har en lav vægt.

  Har du ledt efter en helt tynd og let jakke, der bare følger kroppen og armenes bevægelser, men som samtidig yder værn mod vind og vejr? Så er den nu at finde i MASCOTs sortiment og hos en forhandler nær dig.

  Vindtæt og vandafvisende

  Jakken har ikke et tykt fór, der buler ud og begrænser bevægelserne. Den sidder derimod lidt tættere ind til kroppen og består af et let netfór samt et let og fleksibelt ydermateriale, der holder vinden ude. Ekstra sikringer mod vind er en høj krav, der slutter godt til, vindfang ved lynlås samt let forlænget ryg. Og så er ydermaterialet også vandafvisende, så du kan holde dig tør, hvis der skulle komme en byge.

  Skabt til høj aktivitet

  Jakken er skabt til høj aktivitet året rundt. Den tilbyder god åndbarhed samt ventilation under armene og midt på ryggen, så du kan komme af med varmen. Ærmerne er formskårede, så de følger armenes mange bevægelser i alle retninger. Derudover får brugeren af jakken naturligvis ekstra bevægelsesfrihed som følge af det nyudviklede stretch-materiale, der giver sig i alle retninger.

  Alle de rigtige lommer og detaljer

  Jakken kan tilpasses individuelt ved håndleddene med lynlukning. På brystet sidder en telefonlomme med magnetlukning sammen med en aftagelig ID-kortholder. For synlighed i mørke omgivelser er der reflekser integreret i designet. Forlommer, brystlomme og inderlomme er lukket med lynlås, så indholdet nemt holdes sikkert inde. Der er desuden forstærkninger på de mest udsatte dele af jakken, hvilket tilføjer ekstra slidstyrke.

  Presse - MASCOT® STRETCH Arbejdsjakker

  Samme lette materiale som seriens bukser

  Stretchjakken er del af den nylancerede MASCOT® ADVANCED serie, som bringer helt nye farver som petroleum ind i sortimentet. Serien er baseret på fleksible og lette produkter med innovativ integration af lommer, detaljer og funktioner, der skal bruges i byggeri og håndværk. Jakkens ydermateriale er det samme, som seriens populære bukser er lavet af.

  MASCOT® ADVANCED serien er skabt med inspiration fra de nordiske landes blæsende og regnfulde kyster, hvor tøjet skal kunne klare lidt af hvert, når det kommer til vejrmodstand, slid og bevægelsesfrihed. Det er der foreløbigt kommet en serie med mere end 20 produkter ud af. Bukser, T-shirts og denne stretchjakke er lanceret hen over sommeren. Et større sortiment af vinter- og vejrbeskyttende overdele tilføjes serien fra oktober.

  MASCOT® ADVANCED 17101-jakken fås i størrelse S-4XL og i fem forskellige farver: 01009 (mørk marine/sort), 0618 (hvid/mørk antracit), 0918 (sort/mørk antracit), 0944 (sort/mørk petroleum) og 3309 (mosgrøn/sort).