Prestigefyldt pris

  Anerkendelse - Presse 2017
  Thu, 12 Oct 2017

  Tidligere i dag modtog MASCOT Vietnam en prestigefyldt pris for den høje arbejdsstandard på vores tre fabrikker i Vietnam.

  Formanden for Hai Duong People's Committee, Hr. Nguyen Duong Thai, udtrykte sin anerkendelse ved at henvise til MASCOTs forretningsdygtighed, herunder MASCOTs pålidelighed som skatteyder og vores sociale bidrag til et godt og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

  Presse 2017 - Anerkendelse

  Prisuddelingen var en del af fejringen af den årlige "Business Day" i Vietnam.

  MASCOT beskæftiger ca. 2.000 ansatte i Vietnam og i Laos. På grund af de gode arbejdsforhold, det interne uddannelsesprogram og den moderne teknologi er vores produktion kendt for at være en af de mest effektive i Asien, samtidig med at der produceres arbejdstøj på et meget højt kvalitetsniveau.

  Anerkendelse - 2017

  Dokumentation af socialt ansvar

  Produktionen i både MASCOT Vietnam og MASCOT Laos er SA 8000 certificeret. SA 8000 er en dokumentation af sikre og trygge arbejdsforhold. Virksomheder, som opnår SA 8000 kan vise og dokumentere, at de ikke har børnearbejde, intet tvangsarbejde, et godt arbejdsmiljø tilpasset lokale forhold, organisationsret, ingen diskriminering, rimelig arbejdstid og løn og et effektivt ledelsessystem blandt andet med kontrol af underleverandørers medarbejderforhold.

  MASCOT har lige siden etableringen af fabrikken i Vietnam haft europæisk ledelse og europæiske arbejdsstandarder med blandt andet sundhedsforsikring, gratis kantinemad, fagforening, et højt sikkerhedsniveau og gratis lægeklinik for alle ansatte. At gennemgå den strukturerede proces som en SA 8000-certificering kræver, har således været en naturlig formalisering at de eksisterende arbejdsforhold.