Dansk arbejdstøj

  2019 - Monza Eni Circuit - Racerbil
  Thu, 14 Mar 2019

   E. Ghidini/Monza Eni Circuit

  Når Monza Eni Circuit i marts skyder 2019-sæsonen i gang, får det verdenskendte motorsportsanlæg et stærkt synligt nyt islæt. Monza Circuit har indgået et samarbejde med den europæiske arbejdstøjsleverandør MASCOT® WORKWEAR, der i de kommende tre sæsoner leverer alt arbejdstøjet til medarbejderne på Monza Eni Circuit.

  Motorsport er blevet et større forretningsområde for MASCOT, der ellers er kendt for at udvikle og selv producere kvalitetsarbejdstøj til alt fra håndværk og byggeri til produktion og industri. Med det nye samarbejde med Monza Circuit slår MASCOT sit navn fast inden for motorsportsverdenen. MASCOT har blandt andet et samarbejde med Audi Sport i DTM og FIA Formula E samt et hovedsponsorat af kongerækken inden for dansk motorsport, Danish Thundersport Championship: MASCOT DTC.

  Et godt rygte og en dedikeret indsats

  Beklædningsvirksomheden har hovedsæde i Danmark, men egne salgs- og serviceorganisationer i hele Europa inklusiv Italien, hvor man nu styrker motorsportsområdet med en aftale med Monza Eni Circuit.

  Hos organisationen bag den kendte bane, Autodromo Nazionale Monza har man bevidst søgt efter en arbejdstøjspartner med et stærkt engagement i og en grundig forståelse af motorsportsverdenen. Pietro Benvenuti, General Manager hos Monza, forklarer: »Monza Circuit har altid haft et stærkt ry i motorsportsverdenen. Ikke blot som følge af Monzas næsten hundrede års historie, men også for engagementet fra de mennesker, der arbejder der.«

  Et velkendt navn i motorsportsverdenen

  »Personalet er den første kontakt til kunder og offentligheden. De skal derfor være i stand til effektivt at kommunikere værdier i vores traditionsrige virksomhed, så det passer til dette prestigefyldte billede«, siger Pietro Benvenuti og fortsætter: »Vi henvendte os til MASCOT for at få opfyldt dette mål, og vi bad MASCOT om at vælge en passende tøjlinje til vores medarbejdere, der altid er på farten. MASCOT er blevet et referencepunkt i motorsportens verden, og MASCOT søger ligesom os altid efter at stille den bedste kvalitetsstandard til rådighed. Med MASCOT fandt vi straks en samarbejdspartner, der har et alsidigt kvalitetssortiment af teknisk beklædning, egnet til alle de erhverv, som Monza har, fra personale på banen til medarbejdere i kontorer.«

  Samarbejdspartnere med fælles værdier

  Hos MASCOT er man begejstrede for at have opbygget et så stærkt brand i motorsportsverdenen, at man kan tiltrække så velrenommerede og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere som Monza Circuit. MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl uddyber: »Vi er beærede over at være udvalgt som officiel beklædningsleverandør til Monza Eni Circuit, der igennem næsten 100 år har lagt asfalt til legendariske løb med deltagelse af verdens dygtigste racerkørere og mest teknisk avancerede biler. Med Autodromo Nazionale Monza har vi fået en samarbejdspartner med stærke traditioner og en høj kvalitetsbevidsthed. Det er altid en stor fornøjelse at samarbejde med professionelle virksomheder, der ligesom os selv stiller høje kvalitetskrav til både beklædningen og til samarbejdsløsningerne. Vi glæder os meget til i de kommende sæsoner at leve op til de høje krav og til at bidrage til Monzas fornyede visuelle identitet ved hjælp af en stærk beklædningsprofil«, siger Michael Grosbøl.

  Monza Circuit har udvalgt produkter fra især MASCOTs sortiment af stretch-beklædning til motorsportsanlæggets mange medarbejdere, der varetager funktioner som blandt andet eventkoordinatorer, servicemedarbejdere og kontorpersonale. Hvert år har Monza Circuit mere end 1,8 millioner besøgende til events og motorsportsarrangementer, og de mange besøgende vil således frem over blive mødt af dansk-designet arbejdstøj på den historiske bane.

  Pietro Benvenuti - General Manager at Monza Eni Circuit Michael Grosbøl - Managing Director MASCOT
   Monza Eni Circuit

  General Manager hos Monza, Pietro Benvenuti, og MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, ser frem til det fremtidige samarbejde, hvor høj-kvalitetsløsninger er i fokus.

  Om Monza Circuit

  Da Monza Circuit blev etableret i 1922, var det kun det tredje motorsportsanlæg i verden. Banen er over årene blevet kendt som ”The Temple of Speed”, og nogle af de mest legendariske sider i motorsportens historiebog er blevet skrevet på Monza Circuit. Monza Circuit lægger hvert år bane til utallige typer motorsportsløb. Siden etableringen af de legendariske Formel 1-løb i 1950 har Monza hvert år afholdt det italienske Formel 1 Grand Prix på den 5770 meter lange bane.

  Om MASCOT

  MASCOT er en af Europas største privatejede arbejdstøjsleverandører og leverer tøj til hele verden til fagfolk inden for et bredt spektre af brancher. Virksomheden har efterhånden etableret sig som et velkendt brand blandt andet inden for motorsportsverdenen, hvor man har omfattende samarbejdsaftaler med Audi Sport i FIA Formula E og DTM, et team i Dakar Rally, DTC i Danmark – og fra 2019 vil man også finde MASCOT på Monza Eni Circuit i Italien.

  2019 - Ultimate Stretch - jump - Termojakke - Bukser med knælommer - MASCOT<span>® ADVANCED</span>

  Komfort og høj slidstyrke er essentiel, når MASCOT udvikler nyt arbejdstøj. Den seneste serie med ULTIMATE STERTCH inkluderer arbejdstøj, der er så behageligt, at du ikke vil tage det af igen.

  2019 - MASCOT<span>® WORKWEAR -  Monza - logo</span>