Vandtætte, lette skaljakker i versioner til både mænd og kvinder

  2019-Modeller Skaljakke
  Tue, 18 Jun 2019

  Er du træt af tunge og tykke jakker, der begrænser dine bevægelser i løbet af arbejdsdagen? MASCOT lancerer nu lette skaljakker med fokus på høj funktionalitet og beskyttelse mod nedbør og skiftende vejrforhold. Jakkerne er certificeret åndbare, vind- og vandtætte (EN 343), og kommer i udgaver med forskellige pasformer til mænd og kvinder.

  Overtøj, der beskytter mod vind og vejr, er essentielt for dig, der arbejder ude i al slags vejr. MASCOTs nye skaljakker til mænd og kvinder er lette og behagelige at have på og giver dig en optimal vejrbeskyttelse.

  Jakkernes ydermateriale er let og slidstærkt, og det yder certificeret beskyttelse mod både regn og vind. Fóret er ganske let og tyndt, og jakken har en kropsnær pasform, så den sidder ind til kroppen og nemt følger kroppens bevægelser. Det gør den praktisk og behagelig at have på uanset arbejdsopgave. Er det særligt koldt en dag, tager man blot en ekstra trøje på under skaljakken. Jakkerne er yderligere sikret mod vinden med et indvendigt vindfang, der hindrer, at det blæser koldt op i ærmerne samt gennem lynlåsen. En anden vigtig egenskab ved jakkerne er certificeret åndbarhed. Når jakken er åndbar, kan du kan komme af med overskydende varme under aktivitet, således du undgår at blive fugtig eller våd af sved.

  Smarte lommer og detaljer

  MASCOTs nye skaljakker har masser af nyttige funktioner til en travl hverdag. Hætten er foret, aftagelig og har regulerbar elastiksnøre. Der er inderlomme, brystlomme og forlommer med lynlås samt aftagelig ID-kortholder. Desuden er der elastiksnøre i nedre kant, så den kan strammes tæt ind til kroppen. Der er CORDURA®-forstærkede ærmer, der øger slidstyrken, og med de integrerede reflekseffekter i skaljakkerne er du også synlig på arbejdspladsen.

   

  2019-Model

   

  Skaljakkerne til mænd og kvinder er en del af MASCOT® ACCELERATE-serien og fås i de tre nye friske farver: græsgrøn/grøn, signalrød/sort og azurblå/mørk marine samt i klassiske farver: sort, mørk marine og mørk antracit/sort. Jakkerne fås også i en lettere variant (18011 + 18001), der er næsten identiske, som ikke er vandtætte men derimod vandafvisende.

   

  18311-231 MASCOT® ACCELERATE skaljakke, åndbar, vind- og vandtæt, damepasform.
  18301-231 MASCOT® ACCELERATE skaljakke, åndbar, vind- og vandtæt.

   

   2019-SkaljakkerMASCOT® ACCELERATE 18301-231 | Skaljakke

   

  2019-Jakker til kvinder MASCOT® ACCELERATE 18311-231 | Skaljakke, Damepasform