Effektiv vejrbeskyttelse med fuld bevægelsesfrihed

  2019 - Modeller, Mænd, Kvinde, Vinterjakker, Jakke til kvinder
  Mon, 04 Nov 2019
  MASCOT gør op med forestillingen om, at en vinterjakke skal være tyk og tung for at være varm og behagelig. Til den kolde sæson lanceres komfortable vinterjakker med fokus på høj bevægelsesfrihed og funktionalitet. Jakkerne er åndbare, vind- og vandtætte, og fås i udgaver specialdesignet til henholdsvis mænd og kvinder.

  MASCOTs nye vinterjakker fra MASCOT® ACCELERATE til både mænd og kvinder er behagelige at have på og giver dig en optimal vejrbeskyttelse. Desuden er jakkerne certificeret ifølge EN 342 3/WP og EN 343 3/1. Jakkerne er fremstillet i et ydermateriale, der er let og slidstærkt.

  Jakkerne fra MASCOT® ACCELERATE findes i to versioner; med og uden fór. Skaljakken findes med et let fór, mens vinterjakken er foret med letvægtsmaterialet CLIMASCOT®, der har en særdeles høj isoleringsevne. Det sikrer dig effektivt varmen og føles let og blødt.

  Høj komfort

  MASCOTs vinterjakker har en kropsnær pasform, der gør, at de nemt følger kroppens bevægelser. Det gør dem behagelige at have på uanset arbejdsopgave. Jakkerne er desuden udstyret med et indvendigt vindfang, der forhindrer, at det blæser koldt op i ærmerne samt gennem lynlåsen.

  Fokus på funktionalitet

  MASCOTs vinterjakker har et væld af smarte funktioner til en travl hverdag. Hætten er foret, aftagelig og har regulerbar elastiksnøre. Der er inderlomme, bryst- og forlommer med lynlås samt aftagelig ID-kortholder. Desuden er der elastiksnøre i nedre kant, så den kan strammes tæt ind til kroppen. Der er CORDURA®-forstærkede ærmer, som øger slidstyrken, og med de integrerede reflekseffekter i vinterjakkerne er du også synlig på arbejdspladsen.


  Vinterjakkerne til mænd og kvinder fra MASCOT® ACCELERATE fås i seks forskellige farver/farvekombinationer.

  2019, Vinterjakker
  MASCOT® ACCELERATE Vinterjakke, 18335-231

  2019, Vinterjakker, Jakker til kvinder MASCOT® ACCELERATE Vinterjakke | Damepasform, 18345-231


  Find MASCOTs vinterjakker fra MASCOT® ACCELERATE hos din MASCOT-forhandler eller på www.mascot.dk.


  Find også skaljakken i stofkvalitet 231 til både mænd og kvinder.

  2019 - Modeller, Mænd, Kvinder, Skaljakker, Jakker til kvinder
  MASCOT® ACCELERATE Skaljakke (18301), MASCOT® ACCELERATE Skaljakke | Damepasform (18311)