Langtidsholdbare T-shirts og poloshirts

  2020-MASCOT® ACCELERATE_models_Mænd-Kvinder_T-shirt, kortærmet-T-shirt, langærmet-Poloshirt
  Sun, 20 Sep 2020
  Uanset sæson er T-shirts uundværlige. Og nu kan du få T-shirts og poloshirts, der holder sig bløde, elastiske og pæne meget længe. De klarer nemt hverdagens slid og udfordringer samt industriel vask og tørring.

  MASCOTs senest lancerede serie MASCOT® ACCELERATE rummer tofarvede poloshirts, T-shirts og langærmede T-shirts, der nemt klarer industrivask. Produkterne er fremstillet af 60% bomuld/40% polyester, så der både opnås den bedste komfort med bomulden og en høj slidstyrke med polyesteren. Der er produkter både i damepasform og i herrepasform.

  ProWash® - skabt til gentagen vask og brug

  Produkterne bærer mærket ProWash®, som betyder, at de er testet til at klare industrivask ved maksimalt 75 grader og efterfølgende industriel tørring. Denne type overdele er hos MASCOT kategoriseret som Premium Performance.

  Premium Performance er produkter med ekstra lang brugstid, og produkterne er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, der klarer industrivask. Bomuldsdelen er en kæmmet bomuld, der er fugtabsorberende og behageligt at bære ind mod huden. Derudover er der ekstra polstring over syningerne i nakken, som gør, at sømmen ikke generer. Designet efterlader god plads til placering af firmalogo, så medarbejderne viser firmaprofilen frem på bedste måde.

  Poloshirts og T-shirts findes i fem forskellige farvekombinationer: mørk marine/azurblå, mørk antracit/sort, signalrød/sort, græsgrøn/grøn og azurblå/mørk marine.

  En komplet løsning

  Det er ikke kun T-shirts og poloshirts i MASCOT® ACCELERATE, der er skabt til professionel brug med gentagen påvirkning af slid, snavs og væske. Et fuldt sortiment af bukser, shorts, jakker og trøjer giver mange muligheder for at sammensætte beklædning til alle typer arbejdsfunktioner. Bukserne er lavet i en af markedets mest avancerede elastiske stofkvaliteter, der også kan industrivaskes.

  Find produkterne hos din nærmeste forhandler eller læs mere om dem her:

  ProWash® - EN ISO 15797