Beskyt dig mod solen med hi-vis overdele fra MASCOT

  MandSynlighed og sikkerhed til alle brancherHi-vis T-shirt
  Wed, 02 Jun 2021

  Arbejder du udenfor, når solen skinner? Og skal du være synlig for dine omgivelser? Vælg hi-vis T-shirts og poloshirts fra MASCOT og forbliv beskyttet mod solens UV-stråler samtidig med, at du forbliver synlig dagen lang.

  Undgå at din overkrop bliver solbrændt, når solen bager. Med UV-beskyttende tøj bliver solens UV-stråler bremset, og du beskytter dermed din hud. I MASCOT® ACCELERATE SAFE finder du T-shirts og poloshirts med UV-beskyttelse, høj slidstyrke og god komfort. Overdelene er fremstillet med polyester på ydersiden for at slidstyrken og farvens holdbarhed forbliver god efter gentagen brug. Indersiden er fremstillet af bomuld, så overdelen stadig er blød at have på.

  Opnå certificeret UV-beskyttelse og høj synlighed

  Når du vælger arbejdstøj, der er certificeret efter EN 13758-2 UPF 40+, er det din garanti for, at tøjet beskytter din hud mod solens stråler. Særligt når det gælder overdele som T-shirts og poloshirts er det vigtigt at holde øje med niveauet af beskyttelse.
  UV-beskyttende tøj bremser kun solen der, hvor huden er dækket.

  Skal du være synlig for dine omgivelser, er det desuden vigtigt at kigge efter EN ISO 20471-certificeringen, der viser hvor synligt tøjet er – sikkerhedsklasse 1, 2 eller 3. Med MASCOTs UV-beskyttende hi-vis T-shirts og poloshirts er det muligt at opnå en højere sikkerhedsklasse ved at kombinere overdelen med hi-vis underdele og derved samcertificere beklædningen til klasse 2 eller 3 efter EN ISO 20471.

  PoloshirtPremiumtofarvetHi-vis T-shirtPremiumtofarvetrund hals

  God pasform beskytter din hud

  Er du kvinde eller mand finder du altid en pasform, der passer til dig hos MASCOT. Når tøjet passer dig, er din krop bedre dækket og dermed beskyttet. MASCOTs UV-beskyttende T-shirts og poloshirts i MASCOT® ACCELERATE SAFE er udstyret med elastiske reflekser, der giver dig ekstra bevægelsesfrihed. For yderligere at gøre overdelene komfortable til mange timers arbejde, er syningen i nakken ekstra polstret, så sømmen ikke generer dig gennem dagen.

   

  Find UV-beskyttende hi-vis T-shirts (19092-771 og 19082-771) og poloshirts (19083-771 og 19093-771) fra MASCOT® ACCELERATE SAFE hos din lokale MASCOT-forhandler eller på www.mascot.dk.