Oplev MASCOTs innovative produkter på A+A messen

  A_A_exhibition_MASCOT_ACCELERATE
  Mon, 18 Oct 2021

  MASCOT præsenterer i år det bredeste sortiment nogensinde med et stort udvalg af innovative og gennemtestede produkter på A+A messen. På messen finder du vores 690 m2 store stand centralt beliggende i hal 1. Her kan du opleve MASCOTs omfattende produktsortiment og 2022-produktnyheder.

  Arbejdstøj til alle brancher på tværs af arbejdssituationer

  På A+A messen præsenterer vi et samlet sortiment af arbejdstøj i samme design til alle segmenter i alle arbejdssituationer. Det er helt unikt, at du kan klæde hele virksomheden på, uanset om behovet er arbejdstøj, hi-vis arbejdsbeklædning eller multibeskyttelsesbeklædning. Du vil opleve, at designlinjen i MASCOT® ACCELERATE, MASCOT® ACCELERATE SAFE og MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE er den samme på tværs af serierne, hvilket giver mulighed for at skabe et fælles corporate image på arbejdspladsen. Høj komfort og ultimativ bevægelsesfrihed er gennemgående på tværs af serierne, og du kan i alle tre serier få produkter i ULTIMATE STRETCH samt produkter velegnet til industrivask.

  Multibeskyttelsesbeklædning

  På messen fremviser vi for første gang MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE. Serien er den nyeste tilføjelse, som dækker behovet for multibeskyttelsesbeklædning. Komfort er nøgleordet for serien i kombination med sikkerhed. Arbejdstøjet har alle de nødvendige certificeringer og mærkninger, men de oftest tunge, tykke og stive materialer er udskiftet med mere lette metervarer, der øger brugerens komfort.

  Sikkerhedsfodtøj med ekstra lav vægt

  På MASCOTs stand kan du opleve flere nyheder i MASCOT® FOOTWEAR. Du kan blandt andet opleve en klassisk sikkerhedssko i seks farver og nye ultralette sikkerhedssko med kulfibertåkappe. MASCOT® FOOTWEAR CARBON var en succes, da de blev lanceret i 2020. Nu har vi videreudviklet på serien og resultatet er sko, hvor vægten er reduceret yderligere. Vi kalder dem MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Ultralight System. Skoene findes med BOA® Fit System og med snøre og i hele tre farvekombinationer. Oplev dem på vores stand og mærk selv, hvor let og smart en sikkerhedssko, du kan få med både kulfibertåkappe, MASCOLAYER® tekstilsømværn og høj stødabsorbering.

  Arbejdstøj til fødevareindustrien

  Leder du efter arbejdstøj til fødevareindustrien og andre brancher, hvor hygiejne er i fokus, så kan du se serien MASCOT® FOOD & CARE på standen. Produkterne i MASCOT® FOOD & CARE er ikke kun innovative på grund af designet, men også på grund af materialer og detaljerne. Kombinationen af ultimativt strækstof, en komfortabel pasform og evnen til at industrivaske arbejdstøjet er helt unikt.

  Besøg os på messen

  A+A messen finder sted fra d. 26.- 29. oktober 2021 og er verdens førende messe inden for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Det forventes, at mere end 67.000 besøgende fra omkring 130 lande vil besøge messen, som omfatter mere end 1.900 udstillere fra over 60 forskellige lande.  

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i hal 1 på stand 1C29.