MASCOT Vietnam modtager pris for social ansvarlighed

  2021-Corporate Social Responsibility Recognition Award_Thomas Bo_Phan My Ha_American Chamber of Commerce
  Tue, 07 Dec 2021
  På billedet fra venstre: Chargé d’Affaires Marie C. Damour, US Embassy, Finance manager MASCOT Vietnam Nguyen Van Hung, Managing Director MASCOT Vietnam Thomas Bo Pedersen, Administration manager MASCOT Vietnam Phan My Ha og President AMCHAM Virginia Foote.

  MASCOT Vietnam har i dag modtaget en pris for social ansvarlighed af The American Chamber of Commerce i Hanoi. Prisen er givet på baggrund af MASCOT Vietnams løbende arbejde med CSR både før, men i særdeleshed også under COVID-19 krisen.

  At skabe gode arbejdsforhold for alle medarbejdere – uanset ansættelsessted – er absolut naturligt for MASCOT – også under en verdensomspændende pandemi. Vi passer på vores medarbejdere, og et sikkert arbejdsmiljø samt gode forhold er med til at forbedre arbejdsmoralen, skaber pålidelige samarbejdsaftaler med underleverandører og en forbedret kommunikation mellem lederen og den enkelte medarbejder.

  At The American Chamber of Commerce i Hanoi tildeler os denne pris, ser vi som en anerkendelse af den måde, vi driver virksomhed på.

  Egne fabrikker med ordentlige forhold

  Mere end 2600 medarbejdere arbejder i Vietnam og Laos med at producere MASCOT-arbejdstøj, og vi har et stort ansvar for at skabe de bedst mulige arbejdsforhold for dem. Med egne fabrikker har vi fleksibiliteten til at imødekomme ændringerne i markedet og de bedst mulige forudsætninger for at skabe gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø for vores kollegaer.

  MASCOTs fabrikker er SA8000-certificeret, som er den højeste standard indenfor social ansvarlighed. Og det er er noget vi lever efter. Vi arbejder altid efter de højeste standarder. Med SA8000 forpligter vi os også til at informere og undervise vores kollegaer i deres rettigheder – både i forhold til arbejde, organisationsret, løn og sundhed. På den måde får vi engagerede medarbejdere, der tager stilling til det arbejde og den arbejdsplads, de er en del af.

  Transparente vilkår

  Alle medarbejdere hos MASCOT Vietnam har gode ansættelsesvilkår med en ordentlig løn, og der er fuld gennemsigtighed i aflønninger og bonusmuligheder. Vi ser det som en måde at have en indflydelse på samfundet omkring MASCOTs fabrikker samt mindske uligheden på tværs af grænser. Med det gode arbejdsklima, vi tilbyder vores medarbejdere, højner vi også arbejdsstandarden i lokalområdet generelt, da øvrige arbejdsgivere i området ellers ville miste medarbejdere. Vi skaber gode jobs og giver andre aktører i lokalområdet incitament til at gøre det samme. Det er også noget af det The American Chamber of Commerce har lagt vægt på i deres bedømmelse.


  2021 Corporate Social Responsibility Recognition Award_MASCOT Vietnam_American Chamber of Commerce