Kataloger

Katalogerne åbner som "bladre-PDF" i et nyt vindue.

Find inspiration til arbejdsbeklædning, sikkerhedssko og tilbehør til arbejdstøj i de mange MASCOT-kataloger.

I MASCOT hovedkatalog finder du alle aktuelle produkter samt information om fx certificeringer, stofkvaliteter og anvendelsesmuligheder. Leder du derimod efter tøj, sko eller tilbehør til en særlig branche, bestemte produkttyper, som fx sokker og undertøj, eller tøj med bestemte funktioner, så kig i en af vores mange mindre specialbrochurer.

Hvert eneste katalog har mere grundige forklaringer af særlige detaljer og tips til at sammensætte tøjet. Desuden er der lidt viden bagom MASCOT om fx, hvordan arbejdstøjet bliver gennemtestet på vejen mod hylden hos en af de mange MASCOT-forhandlere.

I sortimentet er der mere end 600 produkter, og selv om de er opdelt i forskellige serier, er farverne ens på tværs. Det giver utallige muligheder for at sammensætte individuel profilbeklædning fra top til tå til medarbejderne på jeres arbejdsplads.

Alle kataloger og brochurer åbner i et online katalog, du kan bladre og zoome i. Du kan også hente det ned som pdf eller udvælge nogle enkelte sider, du gerne vil gemme.

Til forhandlere

Hvis du er MASCOT-forhandler, så husk, at du kan indsætte MASCOT kataloger og brochurer i den samme bladre-funktion på din egen hjemmeside og/eller webshop. Det kan hjælpe dine kunder til at se nye muligheder for at handle arbejdstøj hos jer.
Som forhandler er det naturligvis også altid muligt at rekvirere fysiske kataloger. Læg dem i din butik, og få på den måde vist alle de produkter, som du ikke har lagerplads til. Ud over kataloger støtter vi din lokale markedsføring med et stort udvalg af salgsfremmende materialer til din butik. Kontakt MASCOT, hvis du ønsker at høre mere herom.