Bliv i komfortzonen

  COOLMAX - Termoundertøj - 2014
  Mon, 25 Aug 2014

  Modsat tidens trends om at skulle ud af komfortzonen, så er opgaven for dit funktionsundertøj netop at bibeholde dig i komfortzonen dagen lang. Du har brug for effektiv svedtransport, og nu hvor de koldere temperaturer står for døren, skal det inderste lag også isolere. Nu kommer nyt funktionsundertøj fra MASCOT, som tilbyder dig dette på en særdeles effektiv måde ved hjælp af COOLMAX® ALL SEASON-teknologien.

  Den helt nye undertøjslinje er med COOLMAX® ALL SEASON teknologien designet til at arbejde sammen med kroppens naturlige varmeregulering. Når du er varm, leder undertøjet varme og sved væk fra kroppen. Når du er i kolde omgivelser, isolerer det. Kort og godt. Det kaldes Duoregulation™ og skyldes en helt særlig fibersammensætning i stoffet. MASCOT lancerer en langærmet undertrøje, lange underbukser og en halsvarmer med COOLMAX® ALL SEASON teknologien.

  COOLMAX® ALL SEASON er frem for alt ekstremt fugttransporterende som følge af en speciel struktur, der hurtigt fordeler fugten på et større område og leder den væk fra huden. En anden vigtig egenskab for COOLMAX® ALL SEASON er, at det er hurtigttørrende, så fugten forsvinder hurtigt væk fra tøjet. For ud over at det er ubehageligt at gå med en våd trøje, så udgør sveden også fare for efterfølgende nedkøling, hvis ikke fugten ledes effektivt væk.

  Undertøjet er udviklet med tanke på at være ’et ekstra lag hud’. Og MASCOTs testpanel bekræfter, at sådan føles det også. Stoffet smyger sig tæt til kroppen ved hjælp af en særlig firevejs-stretch, der gør den fleksibel og virkelig behagelig af have på. Der er ingen sidesømme og ingen indsyede mærker, der kan genere. Stoffet har en lav vægt og er nemt at vaske. Undertøjet er designet til at sikre, at brugeren holder sig i komfortzonen uanset aktivitetsniveau og omgivelsernes temperatur.