MASCOT

  Hi-vis tøj - 2015
  Wed, 11 Feb 2015
  Arbejdstøj fra MASCOT er på arbejde i hele verden på tværs af landegrænser, tidszoner og kulturer. Vi modtager ofte feedback fra vores kunder, slutbrugere og forhandlere – denne gang fra Argentina, Nordirland, USA, Chile og Australien. Har du også et billede af dit team i MASCOT-tøj, som du har lyst til at vise os? Send det til infomarketing@mascot.dk
  Irland - 2015

  Nordirsk stolthed og teamspirit

  Modern Tyres fra Nordirland

  Hos Modern Tyres skaber MASCOT arbejdstøj stolthed blandt medarbejderne, og det giver dem en følelse af at høre til et team. »Den karakteristiske uniform reflekterer brandet perfekt. Kunderne kan hurtigt se, at Modern Tyres er professionelle, uanset hvilken afdeling de bliver mødt,« fortæller forhandleren Tailored Image. Også tøjets høje slidstyrke har været et vigtigt parameter for valget af MASCOT: »At behandle og montere dæk er et hårdt stykke arbejde, der kræver helt specielt udstyr«.

  USA - Gold Rush

  Kendte guldgravere elsker MASCOT

  Jim Thurber fra The Hoffman team i serien The Gold Rush på Discovery Channel

  På Discovery Channel kan man opleve en flok amerikanske guldgravere udleve deres drøm i det populære program The Gold Rush. Her graver de efter guld i staten Yukon i Canada. The Hoffman team er alle klædt i MASCOT-tøj fra top til tå, både på og uden for skærmen. »De har besøgt vores showroom flere gange, og de elsker tøjet,« fortæller MASCOT-forhandleren Repcon NW i USA. Hver fredag aften følger fire millioner amerikanere med i femte sæson af serien The Gold Rush. Serien bliver derudover sendt i 125 lande herunder England, Danmark og Tyskland.

  Nissan - 2015

  Kæmpe smil hos Nissan i Australien

  Essendon Nissan i Melbourne i Australien

  Hos Essendon Nissan i Australien var de ivrige efter at præsentere deres nye MASCOT-tøj for medarbejderne. Forventningerne blev indfriet til fulde. »Dagen, hvor alle drengene mødte op i deres MASCOT-tøj, var fantastisk. De kom med løftet pande og et kæmpe smil på læben – et uvurderligt syn,« fortæller Matt, fra Essendon Nissan i Melbourne i Australien. Nissans medarbejdere var også meget begejstrede for MASCOT. »De har allerede købt mere tøj fra MASCOT, og det har de endda betalt af egen lomme. Det siger ikke så lidt - De elsker det,« fortæller Matt.

  Chile - Patagonia - 2015

  Testet på ekspedition i Chile

  Deltager på ekspeditionen ”Ultima Patagonia” i Chile

  »Det kan siges så enkelt, uden den rigtige beklædning er man død.« fortæller huleforsker og rutineret ekspeditionsdeltager Natalia Morata. Hun deltog i den benhårde ekspedition ”Ultima Patagonia” hvor MASCOT leverede beklædning. Natalia Morata og de andre deltagere prøvede kræfter med et af verdens mest rå og ufremkommelige steder. I alt var de 15 huleforskere, biologer og geologer fra Frankrig og Chile afsted i MASCOT-tøj. Vejrforholdene er ekstreme på de breddegrader, hvor ekspeditionen fandt sted. Med op til 10 meters nedbør om året, og en vindstyrke op imod 120 km/t, blev ekspeditionsdeltagerne og MASCOT Workwear Tested to work.

  Australien - 2015

  På arbejde i australsk TV

  Brock og Scotty på arbejde i kendt australsk byggeprogram på TV

  Brock og Scotty fra renoveringsfirmaet BH Elite deltog i Australiens mest kendte byggeprogram, The Block, iført MASCOT-tøj. »Vi ville se professionelle ud, når vi skulle på TV, og vi ville gøre et godt indtryk med det arbejde vi udførte. Derfor valgte vi MASCOT.«

  Dakar - 2015 - MASCOT

  Testet i Sydamerikas ørken

  Mekanikere på arbejdet i Sydamerika under Dakar Rally 2015

  Under Dakar Rally drønede 420 forskellige motorcykler, trucks og buggyer 9000 km igennem Sydamerikas ørken. Det hollandske team med Tim Coronel i spidsen har under de seneste års Dakar Rally arbejdet i MASCOT-tøj. Mekanikerne er på arbejde både dag og nat under nogle helt særlige forhold. »Det er afgørende for mekanikerne, at deres arbejdstøj er behageligt og nemt at arbejde i«, fortæller Media Manager Martijn van Oort fra Dakar teamet: »I Sydamerika er det generelt varmt, men de står faktisk over for alle former for vejr. Fra varmen i ørkenen til kulde – nogle gange endda sne – i bjergene i Chile. I Argentina kan det være ganske vådt, så det er også vigtigt, at de har tøj, der tørrer hurtigt. Det er ekstremt krævende arbejde, så deres arbejdstøj skal også være slidstærkt. Selvfølgelig er det også vigtigt, at mekanikerne ser præsentable ud for sponsorerne. Dakar Rally sendes via tv til hele verden, og mekanikerne er i spotlightet gennem hele løbet.«

  Hi-vis tøj - 2015

  Billedet her er fra Norge, som MASCOT forhandler proffworkwear.no har sendt til os. Billedet stammer fra Norgeshus-konference: 510 personer, som alle arbejder for eller med Norges største husbygger-sammenslutning, er iklædt en MASCOT® Antas softshelljakke.