Nye yndlingsshorts

  Shorts - MASCOT 2016
  Wed, 08 Jun 2016

  Tre ingredienser udgør opskriften på perfekte håndværkershorts til en travl og varm arbejdsdag: En optimal pasform i et tyndt men slidstærkt materiale, indsatser af fleksibelt strækstof og smarte lommefunktioner.

  Slidstærkt strækstof er arbejdstøjets nye vidundermiddel til en behagelig arbejdsdag. Med strækzoner får du høj bevægelsesfrihed, især når du bøjer dig ned, sidder på hug etc. I de nye MASCOT® Olot shorts er det især i linningen, du mærker den store forskel. Strækstof på indersiden af linningen gør, at shortsene er fleksible og sidder ind til kroppen ved alle bevægelser. Det faste stof på ydersiden holder formen, og sikrer, at bukserne ikke glider ned på ryggen, når man sidder på hug, og har fyldt lommerne godt op med tungt værktøj.

  I varme omgivelser er komforten i tøjet helt afgørende. Shortsene har et højt indhold af blød og behagelig bomuld (50%), og er produceret i et tyndt, men alligevel slidstærkt materiale, der kan bære de mange kilo værktøj, der fyldes i tøjet. Og der er masser af plads til værktøj og maskiner. Hængelommerne har mange ruminddelinger i forskellige størrelser. Venstre hængelomme er ekstra rummelig og kan reguleres i størrelsen. Der er desuden en fiks detalje med magneter i bunden, der løsnes, når der skal skabes yderligere plads til værktøj, søm og skruer. På lårlommen findes en smart magnetlukning på mobillommen yderst. En helt særlig detalje er den ekstra værktøjsstrop, der kan hentes frem bag venstre baglomme. Den bruges hyppigst til en hammer eller et lille koben.

  Arbejdsshorts - 2016 - HARDWEARDe nye shorts og bukser i denne linje har masser af strækstof, så bukserne kan give sig, hvor der er brug for det. Det gælder især ved knæene (bukser) og ved linningen (bukser og shorts).

  Slidstyrken er i top på alle lommerne: Både tommestoklommen og hængelommerne er lavet af slidstærk CORDURA®, og begge har Kevlar®-forstærkning i bunden. Kevlar® er exceptionelt stikmodstandsdygtigt. Det bidrager derfor i høj grad til holdbarheden ved at beskytte de lommer, hvori du bærer kniv, skruetrækkere og andet værktøj med spidse ender.

  De nye håndværkershorts er lillebror til de håndværkerbukserne MASCOT® Madrid, der blev lanceret tidligere på året. MASCOT® Madrid har lidt mere af det hele: Endnu flere strækstof-indsatser på indersiden af ben og ved knæ, yderligere steder med høj slidstyrke, og ekstra detaljer som knæpudelommer og mere rummelige lårlommer.

  Om MASCOT® Olot håndværkershorts:

  • Slidstærkt, åndbart materiale: 50% bomuld/50% polyester
  • Lav vægt: 205 g/m²
  • Farver: hvid, sort og lys kaki
  • Indvendig skridtlængde 29 cm, i mange forskellige størrelser fra C 42 C 68
  • På lager hos din lokale forhandler juni 2016

  Arbejdsbukser - MASCOT® HARDWEAR - 2016Håndværkerbukserne MASCOT® Madrid er den lange udgave af håndværkershortsene, hvis du fx ikke kan undvære dine knæpuder. Der er masser af åndbart og fleksibelt strækstof samt udluftning ved knæet, så varmen kan slippe ud.