Slut med

  PrimaLoft logo - 2016
  Mon, 24 Oct 2016

  Nu behøver du ikke længere at arbejde dig til varmen i vinterens kolde og våde vejr. MASCOT har integreret det anerkendte isoleringsmateriale PrimaLoft® i flere forskellige jakker, der alle er med til at holde på varmen, når kulden melder sig.

  Det er koldt, og du tager den tunge, varme vinterjakke på. I takt med at aktivitetsniveauet stiger, begynder sveden også at løbe ned ad ryggen på dig. Du kan ikke komme af med varmen, og jakken bliver tungere og varmere og forhindrer dig i at gøre arbejdet effektivt og sikkert. Nu er dit tøj vådt, og tager du jakken af, bliver du meget hurtigt kold.

  Som et modsvar mod dette kendte fænomen hos vinterjakkebrugere, introducerer MASCOT isoleringsmaterialet PrimaLoft® i nyt overtøj, der holder dig godt varm, samtidig med at det sørger for, at du effektivt kommer af med den overskydende varme.

  Primaloft - Vinterjakker - 2016Hold varmen med én af de fire nye jakker fra MASCOT, der alle har det unikke isoleringsmateriale PrimaLoft® integreret. Fra venstre ser du: MASCOT® Darmstadt softshelljakke, MASCOT® Erding termojakke, MASCOT® Palencia termojakke og MASCOT® Tolosa Pilotjakke.

  Hold dig varm og tør

  MASCOT har lanceret to termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke med PrimaLoft®-isoleringen til den kolde årstid. Fugt fra kroppen transporteres væk som følge af PrimaLoft®s åndbare egenskaber. Det nedsætter risikoen for, at brugeren bliver våd og dernæst afkølet. Dertil kommer, at PrimaLoft®s ultratætte fibre er vandafvisende og således ikke optager nedbør. Jakken bliver dermed ikke tung, og brugeren nedsætter ikke sin bevægelsesfrihed. Og når materialet ikke bliver vådt, fastholder det den høje isoleringsevne. Så hvis arbejdsopgaverne og vejret er jævnligt skiftende, så er overtøj med PrimaLoft® en hjælp i en travl hverdag, da det er et fleksibelt materiale til kulde, nedbør og under forskellige aktivitetsniveauer.
  Ud over at holde dig varm, har PrimaLoft® en helt særlig sammensætning af fibre, der føles som et blødt vatmateriale, og det har en meget lav massefylde. Den lave vægt gør, at PrimaLoft® også fungerer exceptionelt godt, når det bruges som mellemlag, og det fylder meget lidt, når det presses sammen. MASCOT anvender PrimaLoft® Black Insulation Eco, som er lavet af mindst 60% genbrugsmaterialer.

  Primaloft - Presse 2016

  MASCOT-Jakker med PrimaLoft®

  MASCOT har foreløbigt integreret PrimaLoft® i fire forskellige produkter: To termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke i en række forskellige farver. De to termojakker MASCOT® Erding og MASCOT® Palencia kan anvendes for sig men også under en skaljakke som mellemlag. Pilotjakken MASCOT® Tolosa er ud over PrimaLoft®-isoleringen også certificeret til at opnå den bedste kulde beskyttelse (EN 342) og at være vind- og vandtæt (EN 343).