Slidstærke knickers og shorts

  let vest & Håndværkershorts - MASCOT® ADVANCED - 2018 Presse
  Mon, 07 May 2018
  En aktiv arbejdsdag i sommermånederne kræver let arbejdsbeklædning med ubegrænset bevægelsesfrihed. MASCOTs bud på sommerens bedste beklædning til håndværkeren med lommerne fulde af værktøj er 17049-knickers og 17149-shorts fra MASCOT® ADVANCED. Begge er i 100% firevejs-stretchmateriale.
  Med 100% stretchstof kombineres friheden til alle typer bevægelser med en blød bagside mod huden og en lav vægt. Samtidig får brugeren individuelle justeringsmuligheder med aftagelige hængelommer. På 17049-knickers kan knæområdet justeres i højden, så knælommen med knæpuden altid sidder perfekt.

  Selv om det er shortsvejr, kan du stadig bære alt dit værktøj med dig. I de slidstærke 17149-shorts og 17049-knickers får du benklæder, som har samme funktionelle hængelommer, integreret lårlomme og tommestoklomme af CORDURA®, som dine bukser. Men hvis jobbet kræver, at man arbejder på knæene, er det ikke en optimal løsning at iføre sig bukser uden knæpuder. Derfor dækker 17049-knickers knæet og kan rumme en stor knæpude fortil. Bagtil er de kortere, så der er mindst muligt stof i knæhasen. Knæpuderne kan i øvrigt nemt indsættes og fjernes fra siden i løbet af arbejdsdagen, så det ikke bliver for varmt.

  Hængelommer er nærmest uundværlige i en del arbejdssituationer, hvor der skal være hurtig adgang til værktøj, skruer og bits. Men de kan være besværlige at tømme, når bukserne skal vaskes, eller når man sætter sig i bilen og ikke vil have indholdet til at falde ud. Derfor er hængelommerne på MASCOT® ADVANCED 17049-knickers og 17149-shorts aftagelige på få sekunder via lynlås.

  Presse - 17049-311 Knickers med hængelommer - MASCOT® ADVANCED - 201817049-311 - Håndværkerknickers - MASCOT® ADVANCED - 2018 Presse

  Både 17149-shorts og 17049-knickers fra MASCOT® ADVANCED findes i et væld af størrelser og farver med blandt andet mørk marine, hvid, sort, mørk antracit, mosgrøn og lys kaki i sortimentet.