Sikkerhedsfodtøj

  Sikkerhedsfodtøj - 2018
  Wed, 04 Jul 2018
  Hvis du arbejder udendørs, er det altafgørende, at du passer godt på dine fødder. For at undgå at falde, snuble eller glide på ujævne overflader er det vigtigt at vælge sikkerhedsstøvler med de bedst beskyttende egenskaber. Vælger du dit sikkerhedsfodtøj med omhu, kan du fokusere på dit job uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

  Sålen er vigtig for din sikkerhed

  Hvis dit arbejde foregår udendørs i al slags vejr, har det stor betydning, at dine sikkerhedsstøvler er robuste. Slidstærke læderstøvler er et oplagt valg. Dertil er det vigtigt, at sålen er meget skridhæmmende, så du kan føle sig sikker på glatte og ujævne overflader. Skridhæmmende såler testes i henhold til to forskellige kategorier: glycerol på stål overflader (SRB) og sæbe på keramiske overflader (SRA). Sålen testes på en flad overflade og på en overflade med en 7 graders hældning. Vælger du sikkerhedsstøvler med skridhæmmende såler, kan du fokusere på dit job i stedet for at være nervøs for, hvor du sætter dine fødder.

  Slidstærkt, beskyttende fodtøj

  Sikkerhedsstøvlerne i MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY opfylder kravene til både SRB and SRA, og dermed opnår sålerne automatisk SRC; den bedste standard for skridhæmmende såler. Sålematerialet af PU/gummi er desuden specielt udviklet til krævende miljøer og er varmebestandig op til 300°C kontaktvarme. Et multifunktionsgelenk stabiliserer den midterste del af foden og fordeler stødet over hele foden, hvilket reducerer belastningen på benene. Placeringen af gelenket under hælen sikrer, at hælen altid er i kontakt med komfortskummet i skoen. Det gør, at du altid har et godt fodfæste i skoen. Det er i særdeleshed vigtigt, når du arbejder på ujævne overflader eller på stiger.

  Sikkerhedsstøvle - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - 2018

  Særlige krav til dit fodtøj

  Hvis dit job kræver yderligere ankelbeskyttelse eller beskyttelse mod vejret, vil du også finde sikkerhedsstøvler med disse specifikationer i MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY. F0165-902 sikkerhedsstøvlen har en trelags ankelbeskyttelse, der absorberer og fordeler tryk og slag mod anklen, hvilket forhindrer gener og skader i tilfælde af slag. Hvis du ønsker ekstra vejrbeskyttelse, så vælg støvler med en SympaTex® membran, der beskytter dine fødder imod vind og regn, men samtidig lader fødderne ånde.