Super lette sikkerhedssko

  2019-MASCOT FOOTWEAR MOVE-F0300-909 Sikkerhedssko
  Thu, 11 Apr 2019
  MASCOT® FOOTWEAR MOVE er en helt ny serie af sikkerhedssko og -støvler, der med en super lav vægt, moderne design samt en innovativ mellemsål adskiller sig fra tidligere serier. Den lave vægt i kombination med de fleksible sålmaterialer gør skoen særdeles smidig og komfortabel.

  Den nye serie af sikkerhedsfodtøj MASCOT® FOOTWEAR MOVE, der lanceres dette forår, har særligt fokus på god komfort og høj bevægelsesfrihed. Serien rummer fem forskellige skomodeller med hver deres udseende, farver og forskellige lukkemetoder, men grundlæggende med de samme egenskaber.

  Innovative sålmaterialer

  Seriens kendetegn er den enestående mellemsål i det innovative og ultralette Phylon-materiale. Phylon-sålen er lavet af EVA, der via en speciel kompressionsteknik omdannes til fast, hårdført skum, som ved hjælp af luftbobler giver en særdeles let og elastisk sål. Derudover har alle sikkerhedsskoene en udtagelig, stødabsorberende indlægssål, der skåner ryg og ben for stød i løbet af arbejdsdagen. Det sikrer en behagelig komfort hele arbejdsdagen igennem – selv på hårde underlag og efter mange timers stående og gående arbejde.

  Ekstra let sikkerhedsfodtøj

  MOVE-serien er sikkerhedssko og –støvler med super lav vægt startende fra blot 440 gram, hvilket giver stor fleksibilitet i alle arbejdssituationer samt en god komfort. Den lave vægt opnås ved hjælp af den særlige mellemsål i Phylon, tåkappe af letvægtskomposit og sømværn i avanceret specialtekstil.

  Høj sikkerhed

  Alle modeller i MOVE-serien er fremstillet med en ydersål i naturgummi, der blandt andet ruster sikkerhedsskoene til at kunne modstå op til 300 graders kontaktvarme. Derudover er sikkerhedsfodtøjet udstyret med hælforstærkning og non-marking ydersåler, således de ikke efterlader mærker på gulve og andre underlag. Alle MOVE-modeller er ESD-godkendte og godkendte efter EN ISO 20345: 2011, sikkerhedsklasse S1P eller S3.


  MASCOT® FOOTWEAR MOVE kan købes/bestilles hos MASCOTs forhandlere. Skoene findes både med klassisk snørelukning og med Boa® Fit system, og flere af modellerne findes både i herre- og damestørrelser.