Letvægtsbukser til mænd og kvinder

  2019-Modeller Arbejdsbukser til kvinder
  Tue, 18 Jun 2019

  Med MASCOT® ACCELERATE-serien lancerer MASCOT letvægtsarbejdsbukser til både mænd og kvinder. Ud over en ekstra lav vægt har bukserne fokus på høj komfort og god pasform.

  Letvægtsarbejdsbukserne er en del af MASCOTs nye ACCELERATE-serie – en serie med specielt designet arbejdstøj til både mænd og kvinder, der består af over 70 nye produkter i seks forskellige farver. Seriens bredde gør det muligt at matche hele virksomhedens behov på tværs af virksomhedens mange medarbejdere, fag og farver. Det er seriens helt store styrke. Med de nye letvægtsarbejdsbukser tilbyder MASCOT netop ens udseende bukser til både mænd og kvinder, som gør det muligt, på tværs af virksomhedens ansatte, at skabe et ens corporate image i din virksomhed.

  Lav vægt og højt indhold af bomuld

  Lav vægt er i særdeleshed et kendetegn ved disse nye arbejdsbukser. Arbejdsbukserne er lavet af 50% bomuld og 50% polyester og har en samlet vægt på blot 205 g/m2. Den lave vægt gør bukserne særdeles behagelige at have på og modsat tidligere tiders traditionelt tunge arbejdsbukser, så følger disse letvægtsarbejdsbukser nemt dine bevægelser. Til trods for den lave vægt er der ikke sparet på detaljerne. Bukserne er udstyret med for- og baglommer, lårlomme med telefonlomme og integreret ID-kortholder samt en CORDURA®-forstærket tommestoklomme.

  To nyudviklede damepasformer

  Som kvinde kan det være en udfordring at finde arbejdstøj med den helt rigtige pasform. For at imødekomme denne udfordring lancerer MASCOT nu ikke bare én men hele to typer pasformer til kvinder. Man har valgt at kalde dem, DIAMOND og PEARL pasform. Formålet med damepasformerne er, at flere kvinder kan finde sig et par arbejdsbukser, de ikke bare passer, men som faktisk giver både optimal bevægelsesfrihed og fremragende komfort. Ingen bryder sig om arbejdsbukser, der strammer, er rummelige de forkerte steder, eller slet ikke sidder til omkring livet.
  Forskellen på de to pasformer er forholdet mellem talje- og hoftemål. PEARL-pasformen er designet til kvinder, der har mindre en 20 cm forskel på talje- og hoftemål. Modsat er DIAMOND-pasformen til dem, der har mere end 20 cm forskel på talje- og hoftemål.

  2019-Model

  MASCOT anbefaler altid, at du prøver arbejdsbukserne på inden et køb. På den måde sikrer du, at du får valgt arbejdsbukserne i den rigtige størrelse, pasform og ikke mindst benlængde, og at de er behagelige at have på.

   

  Arbejdsbukserne fra MASCOT® ACCELERATE kan købes/bestilles hos MASCOTs forhandlere. Bukserne fås i tre forskellige farver: mørk marine, sort og mørk antracit, i et væld af størrelser, samt tre forskellige benlængder til mænd og to til kvinder.

   

  Herre:

  18779-230 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vægt

  Dame:

  18478-230 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vægt – DIAMOND-pasform
  18488-23 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vægt – PEARL-pasform