Slidstærkt tøj til børn fra arbejdstøjsproducent

  2019-Modeller Børne T-shirts Børnefleecetrøje
  Tue, 18 Jun 2019

  MASCOT lancerer et fuldt sortiment af tøj med stor bevægelsesfrihed til børn. Det nye børnetøj er skabt til en aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse. Det er lavet af de samme slidstærke materialer som de voksnes arbejdstøj, så det klarer nemt mosten, når leg foregår på knæene, og når buksebagen skal holde til mange rutsjeture. Børnekollektionen er en del af den helt nye MASCOT® ACCELERATE-serie, der netop er lanceret, og som rummer tøj til både mænd, kvinder og børn.

  MASCOT, der laver arbejdstøj til mange brancher og fag, lancerer som noget helt nyt nu produkter til børn – med fokus på høj slidstyrke og fuld bevægelsesfrihed til alle typer aktiviteter.

  En stærk tradition fra arbejdstøjet

  Børnetøjet er skabt til at give børn de bedst mulige forudsætninger for at lege og bevæge sig frit. Det er et komplet sortiment i størrelse 3-14 år - med alt fra T-shirts og trøjer til flyverdragter og skisæt – fra inderst til yderst. Børnetøjet er perfekt til leg og bevægelse, fordi det er elastisk og det er let at få af og på. Derudover får børn mulighed for at matche mors eller fars arbejdsbeklædning – hvor farver og designlinjen er præcis den samme. Og det er sejt set i børnehøjde.

  Fire-vejs strækstof sikrer bevægelsesfrihed og slidstyrke

  En stor del af MASCOTs børnetøj er udviklet i det unikke, letvægts fire-vejs strækstof, der kan strækkes i alle retninger. Strækket sikrer, at tøjet nemt følger barnets bevægelser og giver plads til legen. Strækstoffet er desuden særdeles slidstærkt. Derfor skal du som forælder ikke bekymre dig om huller i tøjet første gang, du sender dit barn på legepladsen. MASCOTs børnebukser er desuden forstærket med CORDURA® på knæene.
  2019-Modeller

    

  Oeko-Tex®-mærket

  Alle materialerne i MASCOTs børnesortiment er nøje udvalgt med henblik på, at det er tøj, der tåler at blive brugt og vasket igen og igen uden at miste form og farve. Derudover er alle MASCOTs produkter til børn Oeko-Tex®-mærket, hvilket sikrer, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

  God pasform

  En god pasform er en forudsætning for, at tøjet er rart at have på. MASCOTs børnetøj er udviklet i en ergonomisk pasform, så tøjet støtter og sidder godt uanset kropsposition og bevægelse. Desuden har nogle af produkterne elastik og snøreregulering i taljen, så tøjet kan strammes ind efter behov.

   

  MASCOTs sortiment af børnetøj fås i størrelse 104-164. Tøjet fås i flere forskellige farvekombinationer.

   

  2019-Modeller Børnefleecetrøje