Sikkerheden er i top,

  2020 - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -Sikkerhedsstøvle F0220-902 -Vristbeskyttelse
  Thu, 30 Jul 2020
  Hvis du arbejder i et miljø med risici for faldende genstande, tryk eller glatte overflader, er robust sikkerhedsfodtøj særdeles vigtigt for din sikkerhed. MASCOTs nyudviklede sikkerhedsstøvle yder ekstra sikkerhed mod tryk og slag på vristen og er et oplagt valg, hvis din vrist er særligt udsat i dit arbejde.

  For at opnå den højeste sikkerhed er det vigtigt, at du vælger sikkerhedsfodtøj efter din jobfunktion.

  Sålen er afgørende for dit fodfæste

  Hvis dit arbejde primært foregår i varieret, ujævnt terræn, er det særdeles vigtigt, at du har et godt fodfæste. Hvis du går og står uden at have fuld kontrol over balancen, når du arbejder, risikerer du nemt at overbelaste både dine ben og din ryg. Står du uden godt fodfæste, så skal din krop bruge kræfter på at holde balancen oveni at udføre et stykke arbejde. Vær derfor altid opmærksom på sålen i dit sikkerhedsfodtøj.

  Det er sikkerhedsfodtøjets sålmateriale og sålmønster, der er afgørende for dit ”greb” i underlaget. I MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY lever alle sikkerhedsstøvlerne op til den højeste standard for skridhæmmende såler (SRC). Desuden er sålmaterialet af PU/gummi, der er specielt udviklet til krævende miljøer, og så er det varmebestandigt op til 300° C kontaktvarme. PU/gummi er samtidig stødabsorberende, hvilket bidrager til en høj komfort.

  Sikkerhedsfodtøj med særlige egenskaber

  I MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY finder du robust sikkerhedsfodtøj. Blandt andet den nye F0220-902 sikkerhedsstøvle, der yder ekstra beskyttelse mod tryk på vristen og minimerer risikoen for slag og brud. Vristbeskyttelsen er integreret i støvlens overdel og er designet, så den ikke mærkes, når du går eller arbejder. Støvlen har yderligere tåkappe af komposit, der er hverken kulde- eller varmeledende samt antistatiske, stødabsorberende indlægssåler, der er særdeles slidstærke og som nemt kan tages ud.

   

  MASCOTs ergonomiske indlægssåler (FT090, FT091, FT092) er certificeret til denne støvle, så de kan anvendes, uden at støvlens certificeringer bortfalder.

   

  F0220-902-09 sikkerhedsstøvlen er på lager og kan købes/bestilles hos MASCOTs forhandlere.