Wienerberger_MASCOT SAFE_Mænd_Hi-vis workwear

  Wienerberger er brancheførende med mere end 200 produktionssteder i 30 lande

   Wienerberger er en af de førende internationale leverandører af bygnings- og infrastrukturløsninger. Vi driver forretning i hele verden fra vores hovedkontor i Wien i Østrig. Ud over vores aktiviteter på vores hjemmemarked i Europa har Wienerberger et stærkt fodfæste på det nordamerikanske marked og et murværk i Indien.

  Med et ønske om at øge den interne sikkerhed på vores fabrikker søgte Wienerberger på det europæiske marked efter professionelle leverandører af arbejdsbeklædning, som ikke kun kunne levere smart tøj med øget synlighed, men også opfylde en række andre krav, der blev identificeret i projektgrundlaget.

  Wienerbergers medarbejdere er SIKRE i MASCOT

  Foruden at kunne levere tydeligt synlig beklædning, der er certificeret i henhold til ISO EN 20471 klasse II, skulle leverandøren også leve op til et bestemt kvalitetsimage og naturligvis opfylde de værdier og CRS-forventninger, som en ansvarlig virksomhed som Wienerberger lever efter.

  EN ISO 20471

   Efter den indledende udvælgelsesproces var det næste skridt at vurdere den potentielle leverandørs evne til at opfylde de mere detaljerede krav, som vi havde til vores arbejdsbeklædning.

  Dette omfattede muligheden for at levere en uniform, der var tilpasset vores behov og administreret gennem en elektronisk platform, som ville gøre det nemt at bestille på alle vores lokale produktionssteder, men som samtidig ville være integreret i vores ERP-system, så indkøbsmønstre og styring nemt kunne foregå centralt.

  MASCOT® SmartStore

  Derudover ønskede vi en leverandør, som kunne hjælpe på lokalt niveau med implementeringen af selve projektlanceringen og eventuelle lokale problemer i fremtiden, samtidig med at vi stadig kun indgik én central aftale, der kunne gælde for alle vores markeder. Vi så dette som nøglen til at fjerne unødvendig administration i processen, og den sparede tid kan så bruges på vores hovedaktivitet – nemlig at producere Wienerberger-produkter.

  Da vi blev præsenteret for konceptet for globale nøglekunder fra MASCOT® WORKWEAR, stod det klart, at vi havde fundet en producent af arbejdsbeklædning af høj kvalitet, som med aktiviteter i hele Europa kombineret med egne og veldokumenterede produktionssteder var i stand til at opfylde denne lange liste af krav.

  En global arbejdstøjsløsning

  Godt et år efter lanceringen er vi glade for at kunne sige, at MASCOT har levet op til vores forventninger, og at de lande, hvori vi har gennemført lanceringen, er tilfredse med deres nye arbejdsbeklædning. Vores medarbejdere er stolte af at kunne præsentere den nye og forbedrede Wienerberger-virksomhedsidentitet og arbejde i et endnu mere sikkert arbejdsmiljø.

  Jeg kan med glæde anbefale MASCOT som samarbejdspartner til internationale arbejdsbeklædningsprojekter og kan bekræfte, at det er sandt, når MASCOT siger, at de kan handle professionelt både lokalt og globalt.

  Dean Godfrey

  Head of Health & Safety

  Wienerberger Building Solutions

  Wienerberger AG

  Wienerbergerplatz 1, 1100 Vienna