Funktionel tøjserie

  2016 - MASCOT® FREESTYLE Arbejdstøj
  Wed, 30 Mar 2016

  Nyt amerikanskinspireret arbejdstøj til dig, der har din individuelle stil både på og uden for arbejdet. ”Less is more” i den helt nye serie MASCOT® FREESTYLE.

  Tætsiddende denim jeans, hættetrøjer i støvede modefarver, retro pilotjakker, T-shirts med palmeprint og en strikhue med et cool re-design af MASCOTs bjørn. Stilen i MASCOT® FREESTYLE ligger langt fra det traditionelle, uniformerede arbejdstøj.

  Stilen er måske nok afslappet i MASCOT® FREESTYLE. Men denne store satsning på at ramme den lille gruppe trendsættere blandt danske håndværkere er på ingen måde tilfældig. »Vi har udviklet længe på at skabe et beklædningsunivers til lige netop denne målgruppe, som aldrig kommer til at gå i arbejdsuniform«, fortæller administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl og fortsætter: »Det er på tide, at vi rusker lidt op i markedets overflod af mere traditionelt arbejdstøj for at ramme disse first movers, der kræsent sammensætter og sorterer, så de får præcis den individuelle stil, de ønsker.«

  MIX & MATCH - 2016 - MASCOT® FREESTYLE

  Less is more

  Chefdesigner hos MASCOT, Helle Bruhns har også fingeren på pulsen hos trendsætterne: »Vi ser en ny tendens, især blandt de unge, selvstændige håndværkere: Less is more. I denne sammenhæng betyder det, at tøjet kun har de mest nødvendige og funktionelle detaljer. Især buksernes pasform skal være fantastisk. Men vigtigst af alt er, at tøjet skal være trendy, cool og passe til stilen – både på og uden for arbejde«, fortæller hun.

  Amerikansk inspireret look

  MASCOT® FREESTYLE er funktionelt street wear, der både kan modstå slid på arbejdet og passer til stilen i fritiden. Uanset hvad du laver, er du sikret en god bevægelsesfrihed med MASCOTs gennemtestede, moderne pasform. Inspirationen til MASCOT® FREESTYLE kommer fra blandt andet den amerikanske surferkultur i 1960’erne og den amerikanske hærs pilotbeklædning for årtier tilbage. Samtidig henter serien inspiration hos nutidens amerikanske håndværkere, der foretrækker at arbejde i denim jeans og T-shirts. Også produktnavnene er amerikanskinspirerede; MASCOT® Manhattan, MASCOT® Soho og MASCOT® Yonkers; navngivet efter områder i New York med en helt særlig stil og stemning.

  Jakke & Hættetrøje - FREESTYLE 2016

  Freestyle work - Freestyle workwear

  Kombinationsmulighederne er utallige i MASCOT® FREESTYLE, og serien er sammensat, så der også nemt kan matches med ældre produkter til en retro-inspireret stil. Du kan let freestyle, style og kombinere serien med ægte oldschool-produkter som fx termojakken MASCOT® London fra MASCOT® ORIGINALS-serien. Der er også talrige muligheder for at mikse med øvrige arbejdstøjsserier som fx MASCOT® HARDWEAR eller det arbejdstøj, du allerede har.

  Er du på Instagram? Bliv inspireret til dit MASCOT® FREESTYLE-look og følg MASCOT_Josh86 eller/og MASCOT_WORKWEAR