Letvægts-arbejdsbukser

  STRETCH Bukser - Presse 2017
  Mon, 12 Jun 2017
  Nu revolutionerer MASCOT arbejdstøjsbranchen med lanceringen af tre par bukser og et par knickers med fire-vejs stretch. Men det er ikke det hele. Høj slidstyrke, et innovativt knædesign og en unik bevægelsesfrihed er også integreret.

  Dette er ikke blot arbejdsbukser. Det er bukser, du ikke ønsker at tage af igen. Sådan vurderede testpersonerne de nye bukser og knickers, der har ergonomi, komfort og slidstyrke til at klare de fleste udfordringer.

  Bevægelse uden begrænsninger

  Da MASCOT gik i udviklingsmodus med de nye bukser, var opgaven klar: MASCOT ønskede ikke at sende bukser på markedet, der kun delvist var lavet af stretchmaterialer. Det skulle være 100% firevejs-stretch, for nu skulle bevægelsesfriheden for håndværkere bringes til et helt nyt niveau. Derfor blev alle sejl sat til i MASCOTs laboratorium, udviklings- og brugertestafdeling. For stoffet kunne ikke nøjes med at være super elastisk. Det måtte også være meget slidstærkt. Omvendt måtte den omfattende slidstyrke heller ikke spænde ben for, at stoffet også skulle være super let at bære. Gennem mange måneder blev materialet gennemtestet og finjusteret, og resultatet blev præcist som ønsket. De nye bukser er lavet i et elastisk og blødt materiale, der har en ekstraordinær slidstyrke og en lav vægt. Tilmed har stoffet en vandafvisende effekt.

  Fleksibilitet og udluftning i knæområdet

  Testbrugere fra håndværksfag og byggeriet har, via research og produkttests, været inddraget tæt i udviklingen af detaljer på de nye arbejdsbukser. Særligt har der i researchfasen været ønsker til knæområdet, hvor der især er efterspurgt fleksibilitet og udluftningsmuligheder. Det har i de nye bukser resulteret i et knælommedesign, hvor også knælommen er lavet i stretchmaterialer, så bevægelsesfriheden ikke indskrænkes. Endvidere fjernes knæpuderne nemt fra siden via en lynlås - noget der nemt og hurtigt kan gøres, mens du har bukserne på i løbet af arbejdsdagen. Lynlåsen på indersiden ved knæet har også en anden funktion. Den kan åbnes for derved at lede luft ind til knæområdet, der ellers kan blive særdeles varmt i løbet af arbejdsdagen. Derudover kan de ergonomiske formede bukseben reguleres ved hjælp af en trykknapregulering ved fod.

  Model - MASCOT® ADVANCED - 2017 Presse
  I knædesignet forener MASCOT slidstyrke og bevægelsesfrihed. En ny og særlig materialekomposition, der forener de holdbare materialer CORDURA®, Kevlar® og Dyneema®, bringer knælommernes slidstyrke til nye højder.

  Stærkere end stål

  Slidstyrken skal naturligvis være i top. Og dér, hvor du slider dit tøj mest, skal der være ekstra forstærkninger, eksempelvis på knæet. I de nye bukser har MASCOT udviklet et nyt materiale, der kombinerer CORDURA® og Kevlar® med fiberen Dyneema®, der markedsfører sig på at være stærkere end stål. Bukserne har desuden tommestoklomme i CORDURA®, integreret og aftagelig ID-kortholder, værktøjsstrop og lårlomme med telefonlomme med magnetlukning.

  Detalje - MASCOT® Bukser - 2017 Presse
  Man skal selvfølgelig vælge bukser efter behov. Men her kan du også tilpasse bukserne efter arbejdsopgavernes skiftende behov. Regulér bukserne i benene, tag ID-kortet af og lyn hængelommerne nemt af og på. De aftagelige hængelommer gør det blandt andet nemt at tømme lommerne for skidt, eller hvis du vil vaske bukserne uden at skulle tømme hængelommerne.

  En del af noget større

  Den nye generation af arbejdsbukser er en del af den nye serie MASCOT® ADVANCED. Vælg mellem 7 farver, med nye farver som petroleum og mosgrøn som forfriskende farver. De tre par bukser fås i tre forskellige benlængder i et bredt spænd af størrelser, og både bukser og knickers har en pasform, der sidder perfekt på både mænd og kvinder.

  MASCOT® ADVANCED Arbejdsbukser - Presse 2017