Utallige kombinationer med højeste sikkerhed

  MASCOT® SAFE SUPREME - Presse 2017
  Tue, 31 Oct 2017
  MASCOT har et af branchens bredeste sortimenter inden for certificeret sikkerhedstøj. Ligesom med arbejdstøjet, er sikkerhedstøjet delt op i forskellige serier. MASCOT® SAFE SUPREME er serien, du skal vælge, hvis du vil have tofarvet sikkerhedsbeklædning med de meste innovative funktioner og materialer.

  Valgmulighederne blandt farvekombinationer og produkttyper er mange med 24 forskellige produkter i op til seks forskellige farvekombinationer. Alle produkter er sikkerheds-certificeret med EN ISO 20471.

  Exceptionel komfort

  MASCOT® SAFE SUPREME er en serie, der kan det hele. Den er velegnet til entreprenører og ansatte i bygge- og anlægsbranchen, som forlanger alt af deres arbejdstøj. Tøjet har ikke alene gennemtestede lommer og detaljer, så der er plads til alt værktøjet. Det er også lavet af specialfremstillet stof, netop til målgruppens daglige udfordringer. Produkternes materialesammensætning er bomuld og polyester. Den bløde bomuld er placeret ind mod kroppen for komfortens skyld, og polyesteren på ydersiden for slidstyrkens og farveægthedens skyld. På den måde opnås et behageligt, blødt og fugtabsorberende produkt med en høj slidstyrke.

  Stor slidstyrke og langtidsholdbar synlighed

  På produkterne findes også CORDURA® forstærkninger på særligt udsatte steder som i lommer, på knæ og ved håndled, som sikrer en lang holdbarhed. Holdbarheden forstærkes yderligere på grund af de tredobbelte syninger, som findes flere steder på bukser og overalls. Desuden er en del produkter behandlet med Teflon®. Teflon® har en smudsafvisende effekt, som hindrer, at snavs sætter sig fast. Det holder dig synlig i længere tid.

  Hi-vis tøj - MASCOT® SAFE SUPREME - Presse 2017

  En serie til vinteren

  I MASCOT® SAFE SUPREME har du beklædning til hele året. Med vinteren på vej kan du vælge isolerende produkter som termojakker, termoveste, quiltede hættetrøjer og softshelljakker. Når vintervejret for alvor er en udfordring, er det en god idé at vælge vindtæt, vandtæt og åndbart vintertøj med kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343. Ved at vælge arbejdstøj med disse normer, kan du trygt stole på, at dit tøj beskytter dig, og holder dig varm og tør.

  Produkter der kan tilpasses til dig

  Bukserne i MASCOT® SAFE SUPREME har en særlig feature, som ikke findes i øvrige SAFE-serier. Hvis din størrelse ligger mellem to af MASCOTs standardbenlængder, kan du nu slipper for at skulle have lagt dem op. Køb en kortere længe og forlæng bukserne selv. Det gøres nemt og hurtigt ved at løsne en rød syning på indersiden af materialet med en kniv eller opsprætter. Knælommerne stadig sidder det korrekte sted i forhold til din højde.

  Opnå nemt klasse 3-beklædning

  Sortimentet indeholder produkter i forskellige sikkerhedsklasser. Hvis kravet er klasse 3 beklædning, er der to måder at opnå certificeret beskyttelse til klasse 3 på. Vælg enten et produkt, der i sig selv er certificeret til klasse 3. Eller brug den unikke mulighed i MASCOT sortiment for at få klasse 3-certificeret beklædning med to produkter, der har en lavere klasse. Alle klasse 1 og 2 produkter er certificeret til at kunne opnå en højere certificeret beskyttelse ved kombination med andre produkter.