Let vinterjakke og skaljakke

  17001-411 - Skaljakker - MASCOT® ADVANCED
  Wed, 17 Jan 2018
  MASCOT gør op med forestillingen om, at en vinterjakke skal være tyk og tung for at være varm. Nu lanceres en vinterjakke og en skaljakke med en meget lav vægt i et firevejs-stretchmateriale. Jakkerne er samtidig yderst slidstærke samt åndbare, vind- og vandtætte.

  Når du arbejder udendørs året rundt, er overtøj, der kan beskytte dig mod vind og vejr, helt essentielt. Mange oplever dog at skulle gå på kompromis med komforten, når der skal købes ny arbejdsjakke. Derfor har MASCOT nu lanceret vinterjakken MASCOT® ADVANCED 17035 og skaljakken MASCOT® ADVANCED 17001, så du kan få let vægt, bevægelsesfrihed og vejrbeskyttelse i samme jakke.

  Uovertruffen komfort

  De to nylancerede jakker er lavet af en speciel stofkvalitet, der har en lav vægt og er strækbar i alle retninger. Den lave vægt giver dig en komfort, der gør, at du kan blive ved med at have jakkerne på en hel arbejdsdag. I vinterjakken har også foret en lav vægt, så jakken nærmest føles som en let overgangsjakke rent vægtmæssigt. Jakkernes stretchmateriale giver dig optimal bevægelsesfrihed, idet stoffet følger kroppens bevægelser. Jakkerne har desuden en ergonomisk pasform og formskårede ærmer, så de følger kroppens ergonomi.

  Alsidig vejrbeskyttelse

  Både vinterjakken og skaljakken er certificeret åndbare, vind- og vandtætte (EN 343). Det betyder, at du får maksimal beskyttelse mod nedbør, samtidig med at du kan komme af med overskydende varme. Uden åndbarheden er der stor risiko for at blive våd inde under jakken og dernæst kold. Vinterjakken er derudover kuldebeskyttende (EN 342) ved hjælp af et fór af det exceptionelt isolerende materiale CLIMASCOT®.

  Funktionelle arbejdsjakker

  Ingen arbejdsjakke uden funktionalitet! Derfor har begge jakker en særdeles høj slidstyrke. Alle lommer, udvendige som indvendige, er udstyret med lynlås, så indholdet holdes sikkert inde. I ribben ved håndleddet er der hul til tommelfingeren, så du kan holde hænderne varme og samtidig have fingrene fri til præcisionsarbejde. For synlighed på arbejdspladsen er reflekseffekter integreret i designet. Specielt for vinterjakken er der på brystet tilføjet en D-ring til ID-kort.