Vandtæt stretchjakke

    Arbejdsjakker - MASCOT® ADVANCED - 2018
    Sat, 18 Aug 2018
    Stretch-stof er en af de nyere opfindelser inden for arbejdstøj – og brugerne er meget begejstrede for det elastiske arbejdstøj, der giver bevægelsesfrihed på en helt ny måde. Nu har MASCOT videreudviklet stretch-trenden med denne helt vandtætte og 100% firevejs-stretchjakke (17001), der er det perfekte værn mod vintervejret.
    Kombinationen af egenskaber i det specialudviklede stof er det helt ekstraordinære ved denne jakke. Det vandtætte materiale (certificeret efter EN 343) kan strækkes i alle retninger, og giver øget bevægelsesfrihed i alle arbejdssituationer. Derudover er materialet konstrueret i en ekstremt slidstærk polyamid-kvalitet, der sikrer, at jakken holder til slid vinter efter vinter. En fjerde særlig egenskab ved materialet er dets lave vægt. Det er lykkedes udviklerne at få både vandtæthed, slidstyrke og stretch integreret i et materiale, der kun vejer 200 g/m2. Det giver samlet set en let jakke, der er meget smidig og nemt følger alle bevægelser. Jakken har et helt tyndt fór, så der er fuld udnyttelse af det lette yderstof. Jakken har i øvrigt alle de nødvendige detaljer til en hverdag i fart: Hætten er aftagelig og har regulerbar elastiksnøre, der er inderlomme med lynlås, brystlommer med lynlås samt forlommer med lynlås, regulerbar elastik i nedre kant og huller til tommelfingrene ved håndled.
    Jakken findes i arbejdstøjsserien MASCOT® ADVANCED og fås i fem forskellige farvekombinationer med blandt andet mørk petroleum/sort og mørk marine/sort. Jakken er tilgængelig i størrelse XS-4XL. Samme jakke fås også med let CLIMASCOT®- fór (17035) i farverne sort og mørk marine.