Ny MASCOT® FOOTWEAR-serie udviklet til brancher hvor høj hygiejne er afgørende

2019 - MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Sikkerhedssko
4. November 2019
MASCOT lancerer, i løbet af efteråret 2019, en ny serie af sko og sandaler målrettet levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor høj hygiejne og vaskbarhed er i fokus. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-serien inkluderer sko og sandaler velegnet til vask ved 40°C. Ved denne temperatur aktiveres en bakteriebekæmpende effekt i industrivaskeriernes sæbe, der hindrer spredning af bakterier og sikrer høj hygiejne. Evnen til at vaske fodtøj ved så høj en temperatur og derved forhindre spredning af bakterier er unik for branchen.

Hygiejne og vaskbarhed er i centrum i den nye MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-serie. I modsætning til MASCOTs øvrige fodtøjsserier har MASCOT i denne serie fokuseret på, at skoene og sandalerne tåler vask og således opretholder et højt hygiejneniveau.

Da brugerne af den nye serie ofte arbejder i fødevareindustrien eller lignende brancher, er det vigtigt, at fodtøjet er egnet til vaskeriaftaler. Derfor er skoene og sandalerne forberedt til isætning af HF-chip. Højfrekvens-chippen kan opbevare data om eksempelvis antallet af vask samt ejerskab.

Komfort igennem arbejdsdagen

Optimal komfort igennem hele arbejdsdagen er også prioriteret i denne serie. Skoene har et ventilerende inderfór af mikrofiber. Mikrofiber er et særdeles åndbart materiale, der giver høj komfort til fødderne gennem hele arbejdsdagen. Derudover har fodtøjet udluftningshuller, der giver fødderne mulighed for at ånde.

Funktioner, der øger din sikkerhed

Det er vigtigt, at du står godt fast, så du ikke risikerer at glide på glatte, våde eller ujævne overflader. I MASCOT® FOOTWEAR er alle såler skridhæmmende, hvilket betyder, de er testet og godkendt efter SRC. Sålmønsteret er designet, så det giver et godt greb i underlaget, og så skidt ikke har tendens til at blive siddende.

Alle sko og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CLEAR er ESD-godkendt, hvilket betyder, at du undgår statisk elektricitet.


2019 - Washing maschine, Sikkerhedsfodtøj, Sikkerhedssko, Sikkerhedssandaler, Hygiejne i fokus

Leder du efter støvler, der tåler vask ved 40°C, finder du dem i MASCOT® FOOTWEAR COVER-serien. Støvlerne findes med sikkerhedskomponenter og i tre forskellige farver; hvid, sort og mørk oliven.


Find fodtøjet fra MASCOT® FOOTWEAR CLEAR og MASCOT® FOOTWEAR COVER hos din lokale MASCOT-forhandler.

2019 - MASCOT®  FOOTWEAR CLEAR - Arbejdssko, Sikkerhedssandaler, Sikkerhedssko, Clogs