Let og præsentabel beklædning til et væld af jobfunktioner

  2019 - Modeller, Mand, Kvinde talking, Skjorte, Poloshirt til kvinder
  Tue, 05 Nov 2019
  MASCOT lancerer nu corporate wear. Stilfuld og komfortabel beklædning, der med sit præsentable udseende henvender sig til servicebranchen samt andre erhverv med kundekontakt. Der er både produkter specialdesignede til kvinder og til mænd.

  MASCOTs corporate wear produkter er let, formelt arbejdstøj, der er komfortabelt at have på samtidig med, at det ser smart og professionelt ud. Du behøver derfor ikke at gå ned på komfort, selvom du skal se præsentabel ud. Produkterne er desuden udviklet til at holde sig pæne dagen lang. Bukser og nederdele er fremstillet i 100% strækmaterialer, der har et pænt og præsentabelt udseende, samtidig med at de er slidstærke til gentagen brug.

  Præsentabel firmaidentitet

  MASCOTs corporate wear produkter er et oplagt match til dig, der arbejder på kontor, i butik eller bag en ekspeditionsskranke. Du finder blandt andet skjorter i forskellige farver, kvaliteter og pasformer samt elegante strikvarer. Derudover finder du bukser og nederdele i 100% strækstof. Underdelene til kvinder er udviklet i to forskellige damepasformer: PEARL og DIAMOND, så alle kvinder får produkter, der sidder optimalt og giver fuld bevægelsesfrihed i arbejdet.

  Mange kombinationsmuligheder

  Der er rig mulighed for at kombinere corporate wear produkterne og skabe forskellige sæt. Du kan også sagtens kombinere produkterne med MASCOTs resterende sortiment. På den måde kan virksomheder skabe et profilerende virksomhedsimage på tværs af arbejdsfunktioner.

  2019 - Modeller, Mænd, Kvinde talking, Skjorte, Poloshirt til kvinder , Bukser, Nederdel, Striktrøje

  Find MASCOTs corporate wear produkter hos din MASCOT-forhandler eller på www.mascot.dk.