Lette, stødabsorberende sikkerhedssko

  2020 - MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Designed to Perform-Sikkerhedssko-BOA® Fit System, F0251-909
  Mon, 31 Aug 2020
  MASCOT® FOOTWEAR CARBON er en ny serie af sikkerhedsfodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker. Fodtøjet er fremstillet i de bedste materialer med tåkappe af kulfiber, et innovativt XL EXTRALIGHT® EVA sålmateriale og MASCOLAYER® sømværn. Skoens tekstilmateriale er af 50% genanvendt polyester.

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien består af sikkerhedssko og -sandaler og rummer i alt tre forskellige varianter. Særligt for serien er fodtøjets tåkappe, der er fremstillet af kulfiber. Kulfiber er et ganske let, men exceptionelt stærkt materiale, der gør tåkappen hårdfør over for tryk og slag. Desuden er kulfibertåkappen metalfri og hverken kulde- eller varmeledende.

  Innovativt sålmateriale sikrer høj komfort

  Sikkerhedsfodtøjet i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er udstyret med en let, smidig og innovativ sål af XL EXTRALIGHT® EVA. Sålen bidrager til en samlet lav vægt, god komfort og høj stødabsorbering, der gør skoene særdeles behagelige at have på dagen igennem. Sålen tilfører fodtøjet en ekstraordinært god stødabsorbering, der skåner ben og ryg for stød i løbet af hele arbejdsdagen. Det mindsker oplevelsen af trætte ben og fødder efter en lang arbejdsdag.

  Fodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker

  Under udviklingen af MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien har hovedfokus været at holde en lav vægt på det samlede fodtøj og at tilføje funktionel innovation for den travle håndværker. Fodtøjet er derfor udstyret med et tekstilsømværn af MASCOLAYER®, der er meget let og fleksibelt. Det bløde og bøjelige sømværn sikrer en god komfort, hvor skoen nemt følger fodens naturlige bevægelser både i stående og knælende position.

  Snørebånd eller Boa® Fit System

  Fodtøj i MASCOT® FOOTWEAR CARBON findes med to forskellige lukkesystemer: snørebånd eller Boa® Fit System. Skoene med snørebånd giver en fuldstændig metalfri sko. Fodtøjet med Boa® Fit System er ikke metalfri, men bidrager til en god, justerbar og holdbar pasform arbejdsdagen igennem. Samtidig er Boa® velegnet, hvis man skal have skoene af og på flere gange i løbet af dagen.

   

  Find sko og sandaler fra MASCOT® FOOTWEAR CARBON hos din lokale MASCOT-forhandler.