Bukser

  ULTIMATE STRETCH - Håndværkerbukser - MASCOT® ADVANCED - 2018
  Thu, 19 Apr 2018
  Forestil dig arbejdsbukser så behagelige, at du ikke har lyst til at tage dem af. Bukserne fra MASCOT® ADVANCED er fremstillet i fire-vejs stretch, som giver dig følelsen af ultimativ bevægelsesfrihed. Det multifunktionelle stof kombinerer samtidig stretch-egenskaberne med både lav vægt og høj slidstyrke.

  MASCOT har netop lanceret en helt ny film fyldt med danseglade håndværkere, ørehængende musik og masser af godt humør. Tjek filmen ud og se med egne øjne, hvor meget du faktisk kan bevæge dig i MASCOT® ADVANCED-bukserne.

  Slut med tunge, stive arbejdsbukser

  Kræver dit job, at du skal bevæge dig på en måde, hvor dine traditionelle arbejdsbukser kommer på prøve? Med MASCOT® ADVANCED-bukserne er det slut med tunge, stive arbejdsbukser, der strammer og generer. ”Du mærker faktisk slet ikke, at du har dem på”. Det var reaktionen fra en af de håndværkere, der har testet bukserne. Det bløde, fleksible stof gør, at bukserne nærmest føles som et ekstra lag hud, der bare følger alle kroppens bevægelser.

  Gå ikke på kompromis med funktioner

  Det fleksible stof betyder ikke, at du skal gå på kompromis med funktionerne. MASCOT® ADVANCED-bukserne fås i varianter med både elastiske og meget slidstærke knælommer, velindrettede CORDURA® hængelommer, stropper til værktøj samt mindre, lukkede lommer til mobil, briller, visitkort og andre småting. Får du i løbet af dagen brug for luft til knæene, har bukserne ventilationskanaler, der let kan åbnes for effektiv luftgennemstrømning.

  Presse 2018 - 17031-311 Håndværkerbukser - MASCOT® ADVANCED
  MASCOT® ADVANCED 17031 buks med Dyneema®-knælommer og aftagelige hængelommer. Lommerne kan fyldes med værktøj, uden det påvirker bevægelsesfriheden. Hængelommerne kan endda lynes af, når bukserne skal vaskes eller lommerne tømmes.

  Vælg mellem et utal af kombinationsmuligheder

  Find MASCOT® ADVANCED-bukserne i syv forskellige farver, et væld af størrelser og tre forskellige benlængder. Muligheden for at vælge den helt rigtige benlængde mellem MASCOTs tre standardbenlængder gør, at lommer og andre detaljer altid sidder, hvor de skal. I sortimentet fører MASCOT udover de traditionelle lange bukser også både knickers og shorts med aftagelige hængelommer. Alle varianter er fremstillet i det unikke firevejs-stretchstof, der giver dig arbejdsmæssig komfort på en helt ny måde.

  17031-311 - Håndværkerbukser - MASCOT® ADVANCED - Presse 2018