Nyt allround funktionsundertøj

  Funktionsundertrøje-model
  Mon, 17 Aug 2020

  Perfekt til arbejdet hele året rundt

  Nyt MASCOT-undertøj kan bruges til alle former for udendørsaktivitet i både varmt og koldt vejr. Undertøjet er lavet af en ekstra let stoftype med en vægt på kun 130 g/m2. Stoffets sammensætning gør, at det føles temperaturregulerende. Det er super åndbart og fugten transporteres effektivt væk fra huden, så kroppen holdes tør og ikke udsættes for nedkøling. Samtidig fungerer stoffets yderside som et let isolerende lag. Det er elastisk og følger kroppens bevægelse tæt som et ekstra lag beskyttelse.

  Undgå lugtgener

  Det nye undertøj har polypropylenfibre i tøjet, der minimerer lugtgener i produktet. Samtidig kan det vaskes ved 60 grader, så bakterierne i tøjet let fjernes. Det tørrer meget hurtigt og kræver ikke megen tørring efter vaskemaskinens centrifugering. Dermed har du et meget fleksibelt produkt, der kan anvendes hvor som helst og nærmest når som helst.

  Brug denne type funktionsundertøj som det inderste lag og tilsæt flere isolerende lag, hvis arbejdet foregår i et koldt miljø og/eller fortrinsvist er stillestående/-siddende. Denne nye serie af undertøjsprodukter kommer i en neutral farvekombination af mørk antracit/sort og i fire produktvarianter: lange underbukser, to langærmede undertrøjer, hvoraf den ene har rullekrave, samt en kortærmet undertrøje.

  MASCOT har nu syv linjer af funktionsundertøj inden for tre kategorier:

  •   Svedtransporterende undertøj - ideelt til varme dage (tre forskellige serier)
  •   Allroundundertøjet – både svedtransporterende og let isolerende (to forskellige serier)
  •   Ekstra isolerende og svedtransporterende til de ekstra kolde dage (to forskellige serier)

   

  Læs mere om det unikke ved MASCOTs undertøj og se produkterne her:

  Funktionsundertøj