MASCOT® WORKWEAR

Om MASCOT

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. 

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.  

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

 

MASCOT kort:

Hovedkvarter: Vest for Silkeborg, Danmark
Grundlagt: 1982
Ansatte: +2600
Egen fabrik i Vietnam: Indviet i 2008
Egen fabrik i Laos: Indviet i 2013
Produkter: Arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj
Antal varenumre: 20.000 stk.
Hovedmarkeder: Vesteuropa
Salg: Udelukkende gennem forhandlere i hele Europa
Kundesegmenter: Byggeri, håndværk, transport, logistik og industri
Kreditrating: AAA (højeste kreditvurdering)

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385