Knælende arbejde

  Bukser med knælommer - 2015
  Tue, 17 Feb 2015
  Er du én af dem, der ind imellem arbejder knælende? Så er en ekstra beskyttelse af knæet helt obligatorisk.

  Dén beskyttelse får du fra MASCOT på mere end én måde. Med talrige funktioner på arbejdsbukserne og med certificerede knæpuder får du en samlet pakke, der giver et behageligt og frem for alt sikkert arbejdsmiljø ved knælende arbejde.

  Knæpuder - 2015 Presse

  MASCOT® Waterloo knæpuder af Evazote®-skum er ergonomisk udformede og kan bruges i alle MASCOTs bukser med knælommer. De fylder godt i bredden og har en aflang form, som kan afkortes (er forberedt på knæpuden og kan nemt klippes af), hvis knæpuderne skal bruges i små knæpudelommer. MASCOT® Waterloo er certificeret i henhold til EN 14404, type 2, klasse 1, som er normen for Knæbeskyttere til arbejde i knælende position.

  Men for at du kan få fuld udnyttelse af dine knæbeskytter, så skal du have bukser med den rette pasform. Knæpuderne må ikke genere dig, når du går og står. Til gengæld skal de øjeblikkeligt være placeret det helt rigtige sted, når du knæler ned. Blandt andet derfor er det afgørende, at du vælger bukser i den korrekte længde (og livvidde). Hos MASCOT har du muligheden for at vælge mellem forskellige bukselængder, og for hver model og størrelse er knæpudens placering unik. Derfor sikrer du med MASCOT-bukser, at knæets beskyttelseszone altid er der, hvor knæet er. Det er ikke tilfældet, hvis du køber for lange bukser og lægger dem op. Brug fx MASCOTs Målskema som hjælp til at finde den korrekte størrelse.

  Når du har meget knæliggende arbejde er ergonomien i bukserne helt afgørende. Vælg bukser med ergonomisk formet linning og ergonomisk designede ben, hvis du vil være sikker på, at bukserne på samme tid giver god bevægelsesfrihed og støtter dig i alle bevægelser. Desuden gør en særlig konstruktion i knæhasen, at der ikke samler sig en masse stof, der generer, når du knæler. I langt de fleste MASCOT-bukser indsættes knæpuden fra oven og lukkes med burrebånd, så der ikke er adgang for snavs.

  Pronose gør fodtøjet velegnet til knælende arbejdsposition - 2015