Nyt arbejdstøj udviklet

  MASCOT logo
  Sun, 09 Aug 2015

  MASCOT® LIGHT er navnet på den nye lette arbejdstøjsserie fra MASCOT. En serie, der både har en lav vægt og en lav pris. Serien er specialdesignet til arbejdet i Europas store industrivirksomheder.

  I serien finder du ni tofarvede produkter blandt andet arbejdsbukser, arbejdsjakke og en softshell jakke i to forskellige farvekombinationer med kobolt/marineblå eller mørk antracit/sort. Serien kommer i et bredt spektre af størrelser, herunder bukser i tre forskellige benlængder som standard.

  Let arbejdstøj

  MASCOT® LIGHT lever op til sit navn, og er den letteste komplette serie fra MASCOT med en gramvægt på kun 245 g/m2. Når arbejdet foregår i varmere temperaturer som eksempelvis ved store maskiner i industrien, der afgiver meget varme, er let arbejdstøj en nødvendighed. På grund af varmen bliver hvert eneste ekstra gram i arbejdstøjet til en unødvendig irritation, og det giver anledning til sved eller ubehag for brugeren. Tidligere var arbejdstøj til industrien simpelt – både hvad angår detaljer og pasform, men i MASCOT® LIGHT er der fokus på komfort og funktion. De væsentlige detaljer, som fx lommer, er gennemtestede både i forhold til placering og størrelse, så de passer perfekt til arbejdet i industrien. Dertil er alle knapper og lynlåse skjulte, så de ikke ridser og skraber mod det man arbejder med. Komforten er opnået med en gennemtestet pasform med god bevægelsesfrihed.

  Arbejdstøj - Grå & Sort - MASCOT® LIGHT

  Kvalitet for pengene

  Prisen er i den lavere ende, men på trods af det, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. MASCOT® LIGHT er kvalitet for professionelle præcis som det øvrige sortiment. Alle produkter i den nye serie er lavet af et slidstærkt twill-materiale. Produkterne har ekstra forstærkninger ved lommerne og andre udsatte steder, for at de kan modstå dagligdagens slid og holder længere. Derudover er produkterne syet med en forstærkende tre-nåls-søm på alle udsatte steder.

  Tested to work

  Alt arbejdstøjet i MASCOT® LIGHT er TESTED TO WORK. Det er MASCOTs slogan og kvalitetssikring, som betyder, at produkterne både er testet hos potentielle slutbrugere før produktion, og at metervaren har gennemgået tests på MASCOTs egne laboratorier. Begge dele sker for at sikre, at produkterne lever op til strenge krav til eksempelvis industrivask, farveafsmitning og slid. Det kommer brugeren til gode i form af en lang holdbarhed i produkterne, og dermed sparer virksomheden penge på den lange bane. Derudover betyder det en effektiv vaskeproces og håndtering af arbejdstøjet. TESTED TO WORK er din garanti for kvalitet, når du køber arbejdstøj hos MASCOT.

  Modeller - MASCOT® LIGHT - 2015

  CSR- certificeret arbejdstøj

  MASCOT® LIGHT er også arbejdstøj med god samvittighed. Produkterne er fremstillet på MASCOTs egne fabrikker i Vietnam, som har SA 8000 certificering. SA 8000 er den mest anerkendte internationale norm for social ansvarlighed. Når en leverandør har denne certificering, kan forbrugeren være sikker på, at produkterne er fremstillet under gode og trygge medarbejderforhold.

  Nem, hurtig og fejlfri bestilling

  Hos MASCOT er arbejdstøjet ikke den eneste vare på hylden. MASCOT sørger også for effektiv og fejlfri bestilling i større skala. MASCOT® SmartStore er et gratis online logistik- og bestillingssystem – ideelt til store og mellemstore virksomheder. Med MASCOT® SmartStore kan du bestille MASCOT® LIGHT og andre MASCOT-produkter nemt, hurtigt og fejlfrit. Virksomheder kan spare tid og dermed penge. Systemet tilrettes din virksomhed og dine medarbejderes behov for arbejdsbeklædning – med et fastlåst produktkatalog til den enkelte medarbejder. Det er et meget brugervenligt system, der kan anvendes af alle.

  Grå Arbejdsbeklædning - MASCOT® LIGHT - 2015

  Produkterne er på lager fra august.