Arbejdstøj til

  Klæd dig i lag - 2017 Presse
  Sun, 22 Jan 2017

  Arbejdet i vintermånederne kræver noget ekstra af din arbejdsbeklædning for, at du kan holde dig varm og tør. Endvidere kræver mange byggepladser, at dit arbejdstøj er certificeret synligt efter EN ISO 20471. Få det hele med to nyudviklede serier fra MASCOT.

  Du kender det udmærket. Nogle dage er det for koldt om morgenen til kun at arbejde i sweatshirt. Og over middag er det for varmt til jakken. Så kommer der en byge, mens du har allermest travlt. Og måske skal du forbi en byggeplads med krav om sikkerhedsbeklædning i løbet af dagen. Det er svært at finde ét stykke arbejdsbeklædning, der passer til det hele.

  Frit valg blandt produkttyper

  Det handler om at kunne lave funktionelle kombinationer af den enkelte håndværkers yndlingsprodukttyper. Ligesom vejret er forskelligt, så har medarbejdere i byggebranchen også forskellige præferencer. Nogle foretrækker en tyk vinterjakke, andre en skaljakke og andre igen en vandafvisende termojakke. MASCOT har derfor lanceret to hele serier af arbejdstøj, der i design og funktioner er skabt til at passe perfekt sammen, således kombinationsmulighederne nærmest er uendelige.

  To innovative arbejdstøjsserier

  Den ene er relanceringen af MASCOT® HARDWEAR, en innovativ arbejdstøjsserie til byggeriet, som indeholder alle de smarteste detaljer med alt fra magnetlukninger og ekstraordinære isoleringsmaterialer til jakker med højt vandsøjletryk og bukser med stretch. Den anden serie er MASCOT® SAFE SUPREME, der indeholder mange af de samme features, men som derudover er en fuld serie med sikkerhedscertificeringen EN ISO 20471.

  Arbejdstøj & Sikkerhedstøj - Klæd dig i lag - Presse

  MASCOT® HARDWEAR kombinerer mange avancerede og gennemtestede stoftyper. Ved at kombinere eksempelvis striktrøjen MASCOT® Reims, der har åndbare og isolerende egenskaber, med skaljakken MASCOT® Gandia, skaber du en god base gennem vinteren. Denne sammensætning gør, at du kan regulere din beklædning i takt med dagens skiftende vejr og sikrer, at din krop altid har den bedste temperatur. De fluorescerende detaljer på produkterne gør derudover en kombination med MASCOTs hi-vis produkter oplagt. MASCOT® SAFE SUPREME er for alle, der kræver noget ekstra af deres sikkerhedstøj. En høj sikkerhedsklasse kan nemt opnås ved lag-på-lag beklædning, så du både har komfort, temperaturregulering og sikkerhed for øje. Ved at bære hi-vis vesten MASCOT® Grimsby over en ikke-fluorescerende hættetrøje og bukser, opnår du sikkerhedsklassen 1. Ved at kombinere beklædningen med sikkerhedsbukserne MASCOT® Kendal opgraderes din samlede beklædning til den højeste sikkerhedsklasse, kl. 3. Hættetrøjen med fluorescerende detaljer, MASCOT® Motril har ingen sikkerhedscertificering, men passer perfekt til sættet.

  Den bedste beskyttelse opnås ved ’mix og match’

  Ideen er, at du ved at kombinere dine yndlingsprodukter fra disse to serier kan modstå både vind, vand og kulde. Du kan effektivt komme af med overskydende sved og varme, og du kan tilmed leve op til selv den højeste sikkerhedsklasse ved at tage en jakke fra MASCOT® SAFE SUPREME på, når du bevæger dig ind på områder, hvor det er påkrævet. Og arbejder du altid i områder, hvor sikkerhedstøj er påkrævet, kan du bære de smart designede termojakker, termoveste og fleecetrøjer i hi-vis fra MASCOT® SAFE SUPREME yderst og matche med MASCOT® HARDWEAR inderst. Det hele passer sammen - og kan kombineres til alle situationer.

  Lag på lag-metoden

  MASCOT giver her et par tommelfingerregler til, hvad du skal kigge efter, når du sammensætter efter lag-på-lag-metoden. Dit inderste lags vigtigste funktion er at være svedtransporterende og hurtigttørrende, så du ikke bliver våd og har fare for afkøling. De mellemste lag skal være isolerende. Her kan du tilføje så mange lag, der skal til for at holde varmen. I situationer med hård kulde og nedbør er et ekstra yderste lag nødvendigt, og her er vind- og vandtæthed naturligvis vigtigst. Alle lag skal være åndbare, så fugten kan fordampe.

  Model - Klæd dig i lag - Presse 2017

  Hele løsninger er vigtige. Derfor kan kombinationer mellem serier være med til at opfylde behovene til din arbejdsdag. Arbejdsbeklædningens yderste lag skal beskytte mod vind og vejr samtidig med, at den holder dig tør. Det yderste lag kan med fordel være en jakke godkendt efter EN 343 og EN 342, beskyttelse mod regn, vind og kulde. Vinterjakken MASCOT® Tolosa er åndbar, vind- og vandtæt samtidig med, at den unikke isolering effektivt sikrer varmen. Jakken passer perfekt til bukserne MASCOT® Kendal, hvormed man samtidig opnår en klasse 2 certificering.