MASCOT vinder prisen som årets leverandør

  2019 - MASCOT ADVANCED, 17115,Termojakke - 17079, Bukser med knælommer - Vinder Byggecentrenes Leverandør 2019
  Thu, 31 Jan 2019
  MASCOT har vundet Byggecentrenes Leverandør 2019. Det skete i går på Danske Byggecentres Konference og Årsmøde i et stærkt felt blandt byggebranchens professionelle leverandører.

  Danske Byggecentre er brancheforening for et meget stort antal af Danmarks byggecentre. Det er medlemmerne – de enkelte byggecentre – der har først nomineret og sidenhen stemt på deres favorit.

  MASCOT har ’hele pakken’

  Om valget af MASCOT som årets leverandør til byggebranchen siger Formand for Danske Byggecentre, regionsdirektør Carl Bladt Hansen: »Vore medlemmer har nomineret og udnævnt MASCOT som vinder, fordi MASCOT er dygtige til at være et skridt foran. Det gælder lige fra, at MASCOT stiller nemt tilgængelige bestillingsplatforme inklusiv præcise logistikoplysninger til rådighed, til at de er dygtige og proaktive på indsatsen over for vores kunder, både hvad angår salgssupport, eksponering i butikken og kundeevents for slutbrugerne. Samtidig stiller MASCOT arbejdstøjsprodukter til rådighed, som er attraktive både for os og for vore kunder, som følge af høj produktkvalitet og konstant innovation. MASCOT står stærkt, fordi de har så at sige ’hele pakken’ i samarbejdet.« I opløbet til prisen var også Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer og Nilfisk Danmark.

  Vi vil leve op til prisen – også i fremtiden

  Hos MASCOT er begejstringen over prisen stor. »Det er en kæmpe ære at modtage så fornem en pris«, siger administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. »Det er det af flere årsager, men især bider jeg mærke i, at prisen hylder de mange forskellige aspekter i at være en god leverandør. Det har gennem mange år været strategisk vigtigt for os, at vi performer på alle dele af samarbejdet lige fra innovation, produktion og høj produktkvalitet til levering og serviceydelser.«

  Carl Bladt Hansen - Henrik Bach - Palle ThomsenFra venstre står formanden for Danske Byggecentre Carl Bladt Hansen, Davidsen, Henrik Bach MASCOTs Nordiske salgsdirektør og administrerende direktør for Danske Byggecentre Palle Thomsen.

  MASCOT har værdiskabende løsninger

  Det har desuden stor betydning for MASCOT, at det er forhandlernes stemmer, der har afgjort vinderen af prisen. Til det siger Formand for Danske Byggecentre, regionsdirektør Carl Bladt Hansen: »Det er vores medlemmer – dem, der arbejder med MASCOT til daglig – der har stemt og kåret MASCOT som vinder. Det sætter en tyk streg under, at MASCOT ikke blot har de rigtige løsninger, men at både samarbejdet og serviceløsninger også opleves som værdiskabende.«

  Prisen bliver ikke en sovepude

  Michael Grosbøl understreger, at netop det værdiskabende samarbejde også er i fokus i fremtiden. MASCOT kommer ikke til at hvile på laurbærrene med modtagelsen af prisen. »Tværtimod. Prisen opildner os bare til at perfektionere og udvikle på alle fronter. Vi vil gøre vores ypperste for at leve op til den tillid, som byggecentrene har ydet os med tildelingen af prisen ved også i fremtiden at levere innovativt arbejdstøj og optimere og udvikle nye serviceløsninger til kunderne. Vores evige mål er at være et skridt foran og sætte standarden frem for at følge den«

  2019 - Michael Grosbøl Managing Director
  Michael Grosbøl, administrerende direktør for MASCOT