Sunde medarbejdere

  Stop sult

  Når man etablerer produktion i udviklingslande, har man samtidig en forpligtelse til at højne sundhed, trivsel og sikkerhed for de ansatte. Sådan ser MASCOT i hvert fald på sagen. Derfor giver MASCOT blandt andet gratis adgang til læge og sundhedsoplysning samt gratis nærende frokost til alle ansatte.

  Sundhed og trivsel

  MASCOTs godt 2400 ansatte i Sydøstasien arbejder i en europæisk arbejdskultur og med MASCOTs stærke værdier. Det giver trygge, sikre og gode arbejdspladser med stort udviklingspotentiale for MASCOTs medarbejdere. De har desuden adgang til gratis lægeklinik, sundhedsoplysning, træning i sikkerhed og en god gratis frokost med i ansættelseskontrakten.

  Glade og sunde medarbejdere er gode medarbejdere

  Medarbejdere med høj sundhed og trivsel har overskud i deres arbejde. Det mærkes blandt kollegerne i produktionen i Vietnam og Laos. De er ligesom de europæiske MASCOT-ansatte dedikerede i missionen på at skabe verdens bedste arbejdstøj – målt på holdbarhed i både produktkvalitet og på socialt ansvarlig produktion.

  Vietnam - Sunde medarbejdere - people eating lunch

  Gratis frokost

  Hver dag sætter alle MASCOT-ansatte sig til frokostbordet og får god, næringsrig mad. MASCOTs læger og sygeplejersker har et tæt samarbejde med kokkene, og der tages prøver af maden hver dag for at sikre høj kvalitet og et tilstrækkeligt kalorieindhold. MASCOTs frokost er med til at øge fødevaresikkerheden og forbedre ernæringsstandarden for de ansatte.

  Fri adgang til læge og sundhedsfagligt personale

  Fri adgang til læge og sundhedsfagligt personale

  Alle ansatte på MASCOTs fabrikker kan på daglig basis besøge MASCOTs statscertificerede sundhedsklinikker. Lægen og sygeplejerskerne behandler ikke kun. De udfører også forebyggende sundhedsarbejde og laver informationskampagner om diverse sundhedsfaglige emner. Der arbejdes også meget med det positive psykiske arbejdsmiljø.

  CSR-certificeret produktion

  MASCOTs produktion er certificeret efter den mest omfattende certificering inden for CSR, SA8000.

  Læs mere