Sky-Work

  Med MASCOT-arbejdstøj firer Sky-Work sig ned og reparerer, vedligeholder og rengør høje bygninger. Sky-Work-teamet har unik bevægelsesfrihed, god komfort og lommer til værktøjet, når de arbejder i højden iklædt arbejdstøj fra MASCOT.
  Sky-Work Mand

  Arbejdstøj når nye højder

  Sky-Work løser opgaver på højtplacerede og svært tilgængelige steder. Det er derfor vigtigt, at deres arbejdsbeklædning arbejder med dem og ikke imod dem. Med arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH opnår de fuld bevægelsesfrihed og høj komfort, når de klatrer i reb. Og med god pasform og lommer der er integrerede i designet, er teamet sikret fuld komfort i højden.

  Sikkerhed og funktionalitet er en nødvendighed

  Når arbejdspladsen befinder sig i 85 meters højde, skal sikkerheden være i top. Samtidig skal arbejdstøjet være udstyret med et væld af lommer og funktioner, så teamet kan have alt sit værktøj på sig. Team Sky-Work er udstyret med sikkerhedstøj og -sko fra MASCOT, der løser deres beklædningsbehov.

  Sky-Work Mand

  Sky-Work

  Sky-Work specialiserer sig i rope acces også kendt som erhvervsklatring og -rappelling. De er professionelle håndværkere, der arbejder i reb. På højhuse, tårne og andre høje bygninger leverer de deres service under ekstreme forhold, der kræver noget helt særligt af deres arbejdstøj.