MASCOT®

    Presse - MASCOT® ADVANCED - 2017
    Sun, 14 May 2017
    En serie med stretch, styrke og komfort i særklasse. Tjener med ære alle hårdtarbejdende, passionerede mennesker, der kræver det allerbedste af deres beklædning.
    2017 - Inspirationen - at arbejde passioneret under ekstreme vejrforhold

    Inspirationen - at arbejde passioneret under ekstreme vejrforhold

    I de nordiske lande er havet, vinden og vejret til tider kolossalt barskt. Men også ekstremt fascinerende og tiltrækkende. Et af de steder, hvor vejret giver dybe furer i ansigtets hud og øjnene må knibes sammen, er Klitmøller på Danmarks nordvestkyst. Vind, salt og skumsprøjt fra vest er den daglige kost, der former de mennesker, der bor her. Her er målrettede, modige mennesker, der følger deres kald og passion.

    Inspirationen - design, slidstyrke og beskyttelse mod vejret - 2017

    Inspirationen - design, slidstyrke og beskyttelse mod vejret

    Med inspirationen fra de mennesker, der lever og arbejder med hav og vind i horisonten, har vi udviklet MASCOT® ADVANCED. En nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der klarer vind, vejr og ikke mindst kravene til bevægelsesfrihed, når der skal ydes det maksimale i vind- og vejrforhold. MASCOT® ADVANCED er arbejdstøj i alle funktioner og har ubegrænset bevægelsesfrihed som i ekstremsportstøj. Designets linjer er inspireret af surfernes våddragter. Slidstyrken og robustheden er inspireret af de ukuelige erhvervsfiskeres ekstreme vind- og vejrforhold.

    2 Mænd - Målgruppen - med passion som drivkraft - MASCOT® ADVANCEDMålgruppen - med passion som drivkraft - Mand & Kvinde - 2017

    Målgruppen - med passion som drivkraft

    Alder:
    En type – ikke en alder

    Professionelt erhverv:
    Håndværk og byggeri

    Tøj:
    Afslappet (men ikke flippet), trendy på den usnobbede måde

    Indkøb (arbejde, sport, fritid, mad):
    Kvalitet frem for mængde. Praktisk brug frem for pynt. Bevidst om egen stil.

    Interesser:
    Sport (fx fodbold, surfing, snowboarding), friluft