MASCOT er stolt sponsor af High Class Racing

  MASCOT har gennem flere år støttet motorsporten rundt om i Europa, da det giver værdi for både MASCOT-brandet og for MASCOTs kunder, som ofte har en stor interesse i motorsport. Motorsport kræver avancerede teknikker og professionelle deltagere med fokus på målet. Værdier, der matcher MASCOTs værdier. Derfor er det med stolthed, at MASCOT igen i år er med på holdet hos High Class Racing.

  High Class Racing er et dansk racerteam, der blev grundlagt tilbage i begyndelsen af 1990’erne. Med på holdet er i år blandt andet den danske racerkører Anders Fjordbach. MASCOT fortsætter sit sponsorat i 2022 og to år frem. Teamet kører i LMP2-klassen i IMSA (The International Motor Sports Association).

  Slidstærkt arbejdstøj til krævende situationer

  Når ambitionerne er høje og målet er at vinde, er det vigtigt, at alle elementer går op i en højere enhed. Teamet hos High Class Racing bliver derfor udstyret med slidstærkt arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH, der giver høj komfort og fuld bevægelsesfrihed. MASCOTs produkter er udviklet til både aktivitet, effektivitet og dynamik. Arbejdstøjet giver teamet de bedste betingelser for at yde deres bedste – uanset om det er i værkstedet eller på banen.

  Læs mere om High Class Racing

  MASCOT-produkter hos High Class Racing: