Mundbind

  Der findes mange forskellige typer og kvaliteter af mundbind. Hos MASCOT finder du CE-mærkede 3-lags mundbind til engangsbrug. MASCOTs mundbind er godkendt som medicinsk udstyr i henhold til EN 14683, Type IIR. Mundbindene beskytter mod indånding og spredning af vira og andre bakterier, der er luftbårne. Mundbindene har en høj åndbarhed og er hudvenlige, som sikrer dig en høj komfort ved længere tids brug.

  MASCOT® COMPLETE Mundbind 20950-921

  Hvad betyder type IIR?

  Der findes tre forskellige typer af mundbind (Type I, II og IIR). Type IIR er den bedst beskyttende, da den også beskytter mod væskestænk. Det vil sige, du modsat type I og II også er beskyttet mod små partikler i luften samt partikler afledt af fx tale, nys og host. Derudover beskytter Type IIR også dine omgivelser.

  Hvorfor bruge mundbind?

  Mundbind er blevet en stor del af hverdagen for alle på tværs af jobtyper. Det er et effektivt personligt værnemiddel til generelt at beskytte dig selv og andre mod bakterier og vira – både i og uden for arbejdstiden.

  Korrekt anvendelse af mundbind

  1. Rengør hænderne grundigt.
  2. Brug øreelastikkerne og placér mundbindet foran ansigtet med næseklemmen øverst, og så folderne på ydersiden vender nedad.
  3. Fastgør øreelastikkerne bag ørerne.
  4. Ret mundbindet til og sørg for at dække ansigtet tæt ved næse, hage og kinder.
  5. Når mundbindet skal af, er det udelukkende øreelastikkerne, der håndteres, og ikke selve stofdelen. Smid mundbindet ud med det samme.

  Korrekt anvendelse af mundbind

  Anvendelsesformål: Forebyggelse mod spredning af bakterier fra vejrtrækning, tale, hoste og nys. Beskyttelse mod indånding af luftbårne partikler såsom støv, pollen og transmitterbare bakterier og vira.

  Advarsel: Tjek at emballagen er forseglet før brug. Børn må kun bruge mundbindet med hjælp fra en voksen.

  Ansigtsmaske - Detalje

  Holdbarhed

  MASCOTs engangsmundbind har en holdbarhed på to år fra produktionsdatoen. Ved brug skal mundbindet skiftes efter op til fire timer eller, hvis det bliver vådt eller beskidt. Produktet skal opbevares tørt og uden for direkte sollys.