PU-sikkerhedsstøvler

  MASCOT tilbyder PU-sikkerhedsstøvler, der beskytter tæerne og får dine fødder til at stå fast. De er udstyret med en skridhæmmende olie- og benzinresistent sål, der desuden giver længere holdbarhed. Med tåkappe er de godkendt efter EN ISO 203545 i sikkerhedsklasserne S4 og S5. Modellerne med sikkerhedsklasse S5 er foruden tåkappe også udrustet med sømværn, der forhindrer søm og skarpe genstande i at blive trådt op igennem sålen.

  Sikkerhedsgummistøvler fra MASCOT er lavet af materialet PU, der er slidstærkt, vandtæt og fleksibelt. Støvlerne kan via vaskeri vaskes ved 40°C, hvorved der aktiveres en bakteriedræbende effekt i vaskeriernes sæbe. Dermed hindrer du udvikling af bakterier og sikrer god hygiejne. PU-sikkerhedsstøvler er oplagt til brug ved vaskeriaftaler, da vaskeriets HF-chip kan påtrykkes via en transfer.

  Støvler med høj sikkerhed

  MASCOTs PU-sikkerhedsstøvler indeholder tåkappe, der beskytter tæerne mod nedfaldne genstande. Det giver dig større sikkerhed, hvis du fx taber tungt værktøj, eller bliver trådt over tæerne i stalden. Tåkappen er designet, så den ikke generer dine fødder ved brug.

  Nogle sikkerhedsgummistøvler har desuden yderligere sikkerhed i form af et sømværn. Sømværnet sikrer, at du ikke træder søm eller andre skarpe genstande op i foden. Den lille plade i sålen er formet efter foden, så du bibeholder en god gangkomfort. Tåkappen og sømværnet er begge testet ifølge EN 12568.

  Det vandtætte fodtøj holder dine fødder tørre, og sålen af PU er testet skridsikker på skrå og glatte underlag (SRC). Med den stødabsorberende sål og fleksibiliteten er du sikret god komfort, selv når sikkerhedsgummistøvlen bliver brugt i længere perioder. Og et lille bagstykke på hælen, hjælper dig til nemt at få dem af og på.

  Sikkerhedsgummistøvler til lands, til vands og på byggepladsen

  PU-sikkerhedsstøvler fra MASCOT er egnet til erhverv, hvor tørre fødder og sikkerhed er vigtigt. Går du rundt blandt dyr, mellem rendegravere eller på et regnfuldt dæk, holder fodtøjet dine fødder tørre, passer på dine tæer og sørger for, at du står fast.